070-nummers

Regio-onafhankelijke servicenummers in België
  • Werkt met uw huidige telefoons
  • Laat zien dat u landelijk opereert
  • Vaste, lage belkosten gelijk aan lokaal tarief voor uw bellers
  • Bereikbaar vanuit het buitenland
up shadow
Uw eigen 070-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
070 27 00 15
070 27 38 90
070 24 60 25
070 24 66 90

Waarom een 070-nummer in België aanvragen?

Met een regio-onafhankelijk nationaal servicenummer laat u zien dat u landelijk opereert.

Uw Belgische bellers betalen altijd een lokaal gesprekstarief, zelfs wanneer u de gesprekken vanuit Nederland of elders in het buitenland afhandelt.

Wist u dat u voor uw nationale servicenummer in België ook over ons complete pakket aan extra functies beschikt? Of het nu gaat om een keuzemenu, digitaal antwoordapparaat, call-recording, of uitgebreide statistieken, u kunt al deze en alle andere extra functies moeiteloos inzetten.

Voordelen van een regio-onafhankelijk nummer in België

Beschikbare 070-nummers in België

Met meer dan 6 miljoen Nederlandstaligen, en een sterke 50+ middenklasse, zijn de kansen voor wellness, gezondheid en zorg in België bijna grenzeloos. Steden als Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent en Luik vormen de grootste afzet gebieden voor uw producten of diensten. U kunt deze geweldige markt perfect bedienen met een Belgisch nummer.
  • Online aanvragen
  • Nummers uit voorraad direct beschikbaar
  • Wijzig instellingen snel online
  • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen België, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van Belgische 070-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.