078-nummers in België

Landelijke servicenummers, laag tarief
  • Creëer een nationale uitstraling
  • Kies het mooiste nummer
  • Bellers betalen het lokaal tarief
  • Ideaal voor klantenservice
up shadow
Uw eigen 078-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
078 07 70 25
078 07 71 75
078 07 71 93
078 07 73 04
078 07 73 08
078 07 73 19
078 07 73 72
078 07 75 32

Waarom een Belgisch 078-nummer aanvragen?

Met een regio-onafhankelijk servicenummer spreekt u alle Belgen aan, ongeacht hun taal of woonplaats.

Bij uw registratie van een Belgisch telefoonnummer, heeft u bij de Belfabriek keuze uit verschillende nummers. Zo zijn er de gratis te bellen servicenummers en de betaalde servicenummers, waarbij u zelf het tarief in mag stellen en zo kostendekkend werkt. Wilt u liever een laag beltarief hanteren, dan is een 078-nummer een goede optie.

Belgische bellers van een 078-nummer weten altijd hoe weinig ze betalen: het vertrouwde lokale tarief. Als nummerhouder neemt u een deel van de gesprekskosten voor uw rekening, waarmee u een laagdrempelige telefoonservice biedt. 

Bij uw telefoonnummer, dat u zelf mag uitkiezen, ontvangt u een royaal pakket aan extra functies. Met gratis opties als het keuzemenu, de feestdagenkalender en het digitaal antwoordapparaat biedt u uw Belgische klanten een optimale belervaring.

Voordelen van een Belgisch 078-nummer

Beschikbare 078-nummers in België

U kunt natuurlijk losse nummers nemen in steden als Antwerpen, Brussel, Charleroi en Gent. Maar voor wie een landelijke service in België wil bieden, is een 078-nummer de logische keuze. Bij de Belfabriek heeft u de keuze uit allerlei 078-nummers die klaarstaan voor gebruik. Dus welke kiest u?
  • Online aanvragen
  • Snel geactiveerd
  • Met vele extra functies
  • Instellingen makkelijk wijzigen

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen België, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van Belgische 078-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.