80-nummers in Denemarken

Stel Denen in staat u gratis bellen
  • Creëer een nationale uitstraling
  • Verlaag de drempel voor Deense bellers
  • Schakel gesprekken door naar welke telefoonlijn dan ook
  • Inclusief gratis extra’s zoals een keuzemenu en meldteksten
up shadow
Uw eigen 80-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
80 83 11 36
80 83 11 37
80 83 11 38
80 83 11 39
80 83 11 40
80 83 11 41
80 83 11 42
80 83 11 43

Waarom een Deens 80-nummer claimen?

Voor veel bedrijven blijft telefonisch contact een belangrijke manier om klanten te werven en te binden. De persoonlijke tint en de directe communicatie passen dan ook goed binnen de strategie voor het veroveren van een nieuwe markt. Vooral wanneer het nummer gratis te bellen is.

Een 80-nummer is een nummer dat Denen gratis kunnen bellen. Met zo’n servicenummer laat u zien open te staan voor telefoongesprekken en u te bekommeren om uw klanten. Bedrijven die grote kans maken op een sale bij een inkomend gesprek, zoals taxibedrijven en pizzeria’s, hanteren vaak een gratis telefoonnummer.

Een 80-nummer in Denemarken is een virtueel telefoonnummer. Dat betekent dat dit nummer geen eindbestemming is, maar doorverbindt naar een bestaand nummer. Welk nummer dan wel de eindbestemming is, bepaalt u als nummerhouder. Het doorschakelen gebeurt zo snel, dat de bellers er geen erg in hebben. Zelfs de Denen niet!

Voordelen van een Deens 80-nummer

Beschikbare nummers in Denemarken

Bij het betreden van de Deense markt hoort een telefoonnummer in Denemarken. Behalve de (voor bellers gratis) 80-nummers, kunt u bij ons terecht voor (betaalde) 90-nummers. Heeft u liever een ‘gewoon’ geografisch nummer, dan leveren wij die ook. Voor welk telefoonnummer u ook kiest, bij de Belfabriek geniet iedere nummerhouder dezelfde voordelen.
  • Nummers direct aanvraagbaar
  • Schakel door naar elk gewenst nummer
  • Wijzig instellingen direct online
  • Royaal pakket aan extra functies

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Denemarken, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Als u een Deens 80-servicenummer bij een andere provider registreert, kunt u met allerlei extra kosten te maken krijgen. Bijvoorbeeld voor iedere keer dat u uw meldtekst verandert of het keuzemenu aanpast. Dat loopt makkelijk op tot € 75,– extra per maand. De Belfabriek houdt niet van dit soort praktijken en daarom krijgt u bij ons alle mogelijke functies er gratis bij. Activeer of desactiveer ze zo vaak u wilt, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.