90-nummers in Denemarken

Een perfect informatienummer met een vast, laag beltarief
  • Professionele uitstraling
  • U verdient bij elk gesprek
  • Werkt met uw bestaande telefoons
  • Schakel bellers door naar ieder gewenst nummer

Kies voor een Deens 90-nummer

Bij het betreden van de Deense markt hoort een telefoonnummer in Denemarken. Zo maakt u het voor nieuwe en bestaande klanten aantrekkelijker om u te bellen. Eén van uw opties is een nummer met het kengetal 90. Zo’n 90-nummer is een premium rate nummer, wat betekent dat Denen er iets meer

Het voordeel voor u is dat u een deel van dit beltarief op uw rekening gestort krijgt. Inderdaad: met een 90-telefoonnummer in Denemarken genereert u inkomsten. Zo helpt dit nummer om uw kosten te dekken. Voor informatienummers zoals helpdesks is dit een logische keuze.

Een 90-nummer is een telefoonnummer ‘in de cloud’. Er zit geen vaste telefoonlijn en fysieke contactdoos bij; in plaats daarvan schakelt het 90-nummer door naar de telefoon van uw keuze. Dat kan een vaste telefoonlijn in Nederland zijn, maar net zo goed uw mobiele telefoon.

Waarom een Deens 90-nummer?

Beschikbare nummers in Denemarken

Behalve de betaalde 90-nummers, bestaan er in Denemarken ook de –voor bellers gratis– nummers met het kengetal 80. Daarnaast kan de Belfabriek u geografische nummers in bijvoorbeeld Kopenhagen en Aarhus leveren. Maar welk soort telefoonnummer u uiteindelijk ook kiest, bij ons is het pakket onweerstaanbaar.
  • Deense nummers onmiddellijk aan te vragen
  • Doorschakelen naar elk gewenst nummer
  • Gratis extra functies activeren
  • Verhelderende belstatistieken

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Denemarken, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Bij een andere provider kan een Deens 90-servicenummer allerlei extra kosten met zich meebrengen. Bijvoorbeeld wanneer u het keuzemenu herinricht of een tekst voor na sluitingstijd inspreekt. Enkele veranderingen komen u op die manier makkelijk op tientallen euro’s per maand te staan. De Belfabriek vindt dat niet eerlijk en biedt u een royaal pakket extra functies – helemaal gratis. Zo kunt u uw telefoonnummer volledig naar wens inrichten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.