0800-nummers in Finland

Wees gratis bereikbaar voor uw Finse klanten
  • Een nationale uitstraling
  • Verlaagt de drempel voor Finse bellers
  • Schakelt door naar het nummer van uw keuze

Waarom een 0800-nummer in Finland registeren?

Om voet aan de grond te krijgen in Finland, wilt u eerst zoveel mogelijk contacten opbouwen. Eén van de beste manieren om dat te doen is met een gratis te bellen telefoonnummer. Daarmee haalt u de laatste drempel weg voor Finnen om contact op te nemen.

De Finse 0800-nummers hebben een nationale uitstraling en spreken daardoor het hele land aan. Sterker nog: u kunt de telefoon gewoon in Nederland blijven opnemen, zonder dat Finse bellers hier iets van merken. Deze zogeheten virtuele nummers verbinden bellers door naar het nummer dat u opgeeft, of dat nu een vast, mobiel of VoIP-nummer is.

Voordelen van een Fins 0800-nummer

Beschikbare 0800-nummers in Finland

Alhoewel Finnen over het algemeen goed Engels spreken, scoort u punten als u (of een medewerker) de telefoon in het Fins beantwoordt. Dat kan een collega in Finland zijn, maar ook een Finse collega in uw Nederlandse kantoor. Uw Finse 0800-nummer schakelt bellers door naar elk gewenst nummer.

Ook de andere functies en extra’s maken de Belfabriek tot uw logische provider voor een telefoonnummer in Finland. Leg meteen uw nummer vast.
  • Online aanvragen
  • Werkt met uw huidige telefoons
  • Doorschakelen naar elk gewenst nummer
  • Instellingen onbeperkt wijzigen

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€80,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Finland, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van Finse 0800-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.