800-nummers in Italië

Gratis bereikbaar voor Italiaanse bellers
  • Professionele uitstraling
  • Gratis voor bellers, dus drempelverlagend
  • Geen nieuwe telefoonlijnen of -toestellen nodig
  • Handige extra functies zonder toeslagen
up shadow
Uw eigen 800-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
800 56 19 44
800 56 19 60
800 56 19 61
800 56 19 62
800 56 19 63
800 56 19 64
800 56 19 65
800 56 19 66

Maximaal contact met een Italiaans 800-nummer

Italianen stellen persoonlijk contact op prijs. Daarom gaat hun voorkeur eerder uit naar een telefoongesprek dan een e-mail. Dat geldt zowel voor bedrijven, die vaak moeite hebben hun mails binnen een dag te beantwoorden, als voor klanten.

Een Italiaans telefoonnummer is dan ook onmisbaar voor een internationaal bedrijf als het uwe. Wanneer dat nummer gratis voor bellers is, maximaliseert u het aantal contactmomenten. En dat is verstandig wanneer u voet aan de Italiaanse grond wilt krijgen. Zo leert u snel wat uw (potentiële) klanten willen en bouwt u een positief imago op.

Een 800-telefoonnummer, waar Italianen gratis naar kunnen bellen, geeft u tegelijkertijd een landelijke én Italiaanse uitstraling. Het is uitnodigend en komt daarom vriendelijk over. Achter de schermen verbindt dit virtuele telefoonnummer de beller bliksemsnel door; bijvoorbeeld naar uw kantoor in Rome, uw callcenter in Nederland of uw eigen mobiele telefoon. Deze zogeheten eindbestemming wijzigt u zo vaak als u wilt.

Voordelen van een Italiaans 800-nummer

Beschikbare Italiaanse telefoonnummers

Bij het zakendoen in Italië hoort een telefoonnummer ter plekke, maar is een 800-nummer de beste keuze voor u? Misschien vraagt de aard van de gesprekken om een betaald maar bescheiden beltarief, zoals bij een 199-nummer. Of misschien wilt u juist kostendekkend of zelfs winstgevende service bieden; dat kan met een 895-nummer of een 899-nummer.

Uiteraard kunt u ook bij de Belfabriek terecht voor een ‘gewoon’ geografisch nummer, bijvoorbeeld in Turijn of Florence. Maar voor welk telefoonnummer u ook kiest, bij de Belfabriek geniet u altijd dezelfde voordelen.
  • Nummers direct online aanvragen
  • Schakel door naar ieder gewenst nummer
  • Instellingen wijzigen in uw browser of onze app
  • Allerlei extra functies
  • Live belstatistieken

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Italië, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Bij een andere aanbieder betaalt u al gauw voor iedere extra functie die u aan een Italiaans 800-nummer hangt. Zo komt u maandelijks voor toeslagen te staan. De Belfabriek houdt van helderheid en wil het allerbeste pakket bieden. Daarom krijgt u bij ons alle mogelijke functies er gratis bij. U (de)activeert ze zo vaak u wilt, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.