Italië: premium rate-nummers

Extra inkomsten met netnummer 199, 895 of 899
  • Nationale uitstraling
  • Kies zelf het mooiste nummer
  • Voor helpdesks of entertainment
  • Mogelijkheid tot inkomsten genereren

Waarom een premium rate-nummer in Italië nemen?

Als uw bedrijf in Italië actief is, mag een Italiaans telefoonnummer niet ontbreken. U laat ermee zien dat u serieus actief bent op de nationale markt en dat u Italiaanse bellers verwelkomt. Daarvoor heeft u de keuze uit geografische nummers, bijvoorbeeld voor Rome of Venetië, telefoonnummers die voor de bellers gratis zijn en premium rate-nummers.

De term verklapt het al: het gaat bij dit laatste categorie om nummers waarvoor de beller wat meer betaalt. Hoeveel dat precies is, hangt af van het nummer dat u kiest. Zo zijn er de 199-nummers, waarvoor bellers een gereduceerd tarief betalen, ongeacht uit welke regio ze bellen. De Italiaanse spoorwegmaatschappij heeft bijvoorbeeld zo’n nummer voor treinreizigers.

895-nummers zijn bedoeld voor informatievoorziening en hulpdiensten. De bovengrens van de belkosten ligt op € 12,50. U krijgt een deel van deze belkosten teruggestort door de Belfabriek. Zo kunt u kostendekkend of zelfs winstgevend uw dienst leveren.

Bij 899-nummers staat het u geheel vrij om een tarief te kiezen. Dit type telefoonnummer is voor de verkoop van professionele diensten en entertainment in het leven geroepen. Ook hierbij krijgt u een vergoeding per gesprek en liggen de maximum kosten voor bellers op € 12,50.

Voordelen van een betaald nummer in Italië

Beschikbare betaalde nummers in Italië

Voor Italiaanse telefoonnummers bent u bij de Belfabriek aan het juiste adres. Kies bij ons uit geografische nummers, of onderstreep juist uw landelijke aanpak met een servicenummer.

Zo zijn er de servicenummers met het kengetal 800, die gratis zijn voor bellers vanuit heel Italië. Ideaal wanneer u een mooie lijst aan Italiaanse leads wilt opbouwen. Als u al een tijdje actief bent, kan een gratis nummer nog steeds slim zijn, vooral wanneer u verwacht uit de meeste gesprekken een sale te scoren.

Servicenummers met een gereduceerd (199) of hoger (895 en 899) tarief beperken het aantal gesprekken. Voor een telefonische service of een hulpdienst is dit ideaal. Lees hierboven meer over de verschillen tussen deze betaalde nummers. Maar welke u ook kiest, bij de Belfabriek zijn de voordelen onweerstaanbaar.
  • Uw nummer razendsnel aanvragen
  • Schakel door naar elke gewenste telefoon
  • Inclusief royaal pakket aan extra functies
  • Toegang tot real-time belstatistieken

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Italië, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere providers brengen kosten in rekening voor extra functies bij een Italiaans telefoonnummer. Wij doen dat niet. Voor één vast maandbedrag krijgt u onbeperkte toegang tot de opties en functies hiernaast. Zo bespaart u gemakkelijk tientallen tot honderden euro’s per maand, vergeleken met andere aanbieders.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.