Betaalde nummers in Oostenrijk

Een perfect informatienummer met een vast, laag beltarief
  • Wijzig de belkosten wanneer u wilt
  • Voorkom niet-serieuze bellers
  • Extra inkomstenbron

Waarom een betaald nummer in Oostenrijk aanvragen?

Wanneer u bij de Belfabriek een betaald nummer in Oostenrijk registreert, kunt u kiezen uit nummers met een 0900-, 0901-, 0930- of 0931-netnummer.

Het netnummer bepaalt het beltarief. Zo hebben 0901- en 0931-nummers altijd een tarief per gesprek dat tussen de €0,10 en €9 ligt, terwijl de overige nummers tarieven per minuut tussen €0,02 en €3,63 hanteren. Meer over de tarifering van betaalde nummers in Oostenrijk vindt u op de website van de Oostenrijkse overheidsautoriteit RTR.

Een betaald nummer in Oostenrijk is een perfecte oplossing om uw Oostenrijkse klanten te bedienen.

Uw betaalde nummer in Oostenrijk kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Oostenrijkse betaalde nummers zijn eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen betaald nummer aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Oostenrijkse markt.

Voordelen van een betaald Oostenrijks nummer

Beschikbare nummers in Oostenrijk

De Oostenrijkse economie staat er goed voor. Vooral consumenten in Wenen en Salzburg hebben het meest te besteden. Omdat Oostenrijkers het belangrijk vinden dat producten uit de ‘natuur’ komen, liggen hier dus kansen voor verantwoorde producten en ondernemers. Wilt u exporteren naar of zakendoen met Oostenrijk? Regel dan vandaag nog uw lokale bereikbaarheid met uw eigen Oostenrijkse nummer.
  • Nummers uit voorraad direct beschikbaar
  • Doorschakelen binnen Oostenrijk, naar Nederland of elders mogelijk
  • Wijzig instellingen snel online
  • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Oostenrijk, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van betaalde servicenummers in Oostenrijk rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.