808- en 809-nummers

Regio-onafhankelijke servicenummers in Portugal
  • Werkt met uw huidige telefoons
  • Laat zien dat u landelijk opereert
  • Vaste, lage belkosten voor uw bellers
  • Bereikbaar vanuit het buitenland

Waarom een nationaal telefoonnummer
in Portugal aanvragen?

Regio-onafhankelijk servicenummers zijn een perfecte manier om tegen een laag beltarief bereikbaar te zijn voor uw klanten in Portugal.

Portugese regio-onafhankelijke servicenummers hebben een 808- of 809-netnummer.

Bellen naar een nummer met een 808-netnummer kost nooit meer dan het lokaal gesprekstarief, terwijl uw klanten voor het bellen naar een 809-nummer nooit meer dan het nationale tarief betalen.
Zelfs wanneer u de gesprekken vanuit Nederland of elders in het buitenland afhandelt.

Wist u dat u voor uw nationale servicenummer in Portugal ook over ons complete pakket aan extra functies beschikt? Of het nu gaat om een keuzemenu, digitaal antwoordapparaat, call-recording, of uitgebreide statistieken, u kunt al deze en alle andere extra functies moeiteloos inzetten.

Voordelen van een regio-onafhankelijk nummer in Portugal

Beschikbare nummers in Portugal

Portugal heeft een sterke maakindustrie en vakmanschap. De Portugese export, vooral naar landen buiten de EU, is de afgelopen jaren sterk gestegen. Dit biedt ruime kansen voor Nederlandse bedrijven om zich op de Portugese markt te begeven.
  • Online aanvragen
  • Doorschakelen binnen Portugal, naar Nederland of elders mogelijk
  • Werkt met uw bestaande telefoons
  • Wijzig instellingen snel online
  • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Portugal, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van 808- en 809-nummers in Portugal rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.