Toll-free nummers in Spanje

Stel Spanjaarden in staat u gratis te bellen
  • Een mooi nummer dat makkelijk te onthouden is
  • Gratis bereikbaar vanaf vaste en mobiele telefoons
  • Mogelijk om bellers tot één regio te beperken
  • 900-nummers schakelen door naar bestaande telefoonlijnen
up shadow
Uw eigen gratis-te-bellen nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
900 37 39 56
900 53 50 36
900 53 50 73
900 53 51 06
900 53 52 03
900 53 52 39
900 53 53 42
900 86 66 72

Waarom een 900-nummer in Spanje aanvragen?

800- en 900-nummers in Spanje zijn gratis voor de bellers. In functies is er geen verschil, maar de 900-nummers beginnen langzamerhand op te raken en 800-nummers zijn in trek bij multinationals; deze nummers lijken immers op hun tegenhangers in bijvoorbeeld Duitsland en Engeland.

Deze gratis te bellen nummers beginnen met het 800-netnummer of het 900-netnummer en worden gevolgd door 6 cijfers.

Omdat zo’n servicenummer kosteloos te bereiken is, houdt u de drempel om u te bellen laag. Ideaal voor het bedienen van uw bestaande Spaanse klanten of het aanboren van nieuwe contacten.

Spaanse 900-nummers zijn virtuele nummers. Dit betekent dat ze doorschakelen naar bestaande telefoonlijnen; vaste lijnen, mobiele telefoonnummers of VoIP-nummers.

Deze servicenummers zijn betaalbaar en rápido op te zetten dankzij ons gebruiksvriendelijke online dashboard. Dit is één van de meest rentabele stappen die u kunt zetten bij het betreden van de Spaanse markt.

Voordelen van een Spaans 900-nummer

Beschikbare nummers in Spanje

Als het gaat om talenkennis, is Spanje al tijdenlang de slechtste leerling uit de Europese klas. Bij uw bestorming van de Spaanse markt geeft een nationaal servicenummer –vooral wanneer dat gratis is– uw klanten de zekerheid dat ze in hun eigen taal met u kunnen praten. Een voorwaarde voor succes is dan ook dat u de telefoontjes in keurig Spaans beantwoordt. 
  • Nummers direct online aanvragen
  • Schakel door binnen Spanje, naar Nederland of elders
  • Wijzig instellingen direct online
  • Royaal pakket extra functies

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

Tarief

45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Spanje, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Spaanse 800- en 900-nummers bij andere aanbieders vastleggen, betekent dat u op allerlei extra kosten moet rekenen. Bijvoorbeeld voor iedere keer dat u uw ingesproken welkomstbericht verandert of het kiesmenu aanpast. Dat loopt bij andere providers makkelijk tot € 75,– extra per maand op. De Belfabriek houdt van transparantie en voorspelbaarheid. Daarom zitten alle functies standaard bij uw Spaanse nummer en betaalt u een vast bedrag.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.