901-nummers in Spanje

Nationale servicenummers in Spanje
  • Regio-onafhankelijk
  • Lage kosten voor bellers
  • Werkt met uw huidige telefoons
  • Ook te bellen van buiten Spanje

Waarom een 901-nummer in Spanje aanvragen?

Het 901-nummer is in Spanje zeer herkenbaar: veel overheidsinstanties gebruiken dit netnummer voor hun telefonische diensten. Het heeft een landelijke uitstraling, waarmee uw bedrijf aangeeft in heel Spanje actief te zijn.

De gesprekskosten worden gedeeld tussen de beller en de 901-nummereigenaar. Voor de beller betekent dit een tarief dat vergelijkbaar is met de prijs van een lokaal telefoongesprek: mensen met een vaste telefoon betalen enkele centen minder, terwijl mobiele bellers iets duurder uit zijn. De nummer neemt de rest van de gesprekskosten voor zijn rekening.

Bij de Belfabriek registreert u eenvoudig zo’n aantrekkelijk Spaans servicenummer. Hierbij krijgt u de beschiking over een royaal pakket aan extra functies, waaronder een digitaal antwoordapparaat, uitgebreide belstatistieken, call-recording en nog veel meer.

Voordelen van een 901-nummer in Spanje

Beschikbare 901-nummers in Spanje

Vanwege hun beperkte talenkennis doen Spanjaarden het liefst zaken met iemand uit hun eigen taalgebied. Beman uw callcenter dan ook het liefst met native Spanish speakers, en als het even kan met Spanjaarden.

Behalve uit 901-nummers, heeft u bij de Belfabriek keuze uit de (voor bellers duurdere) 902-nummers. Daarnaast bieden wij 800-nummers en 900-nummers, die voor de beller gratis zijn. Voor welke u ook kiest, bij ons geniet u de meeste voordelen.
  • Registreer eenvoudig online
  • Schakel door naar elk willekeurig nummer
  • Wijzig instellingen via de app of uw online dashboard
  • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Spanje, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Het is bijna niet te geloven hoeveel handige functies u bij uw Spaanse 901-nummer krijgt. Functies waar u bij andere aanbieders tot wel € 75,– per maand extra voor dient te betalen, voegen wij gratis toe. U kunt hier onbeperkt gebruik van maken om uw Spaanse telefoonnummer zo goed mogelijk in te richten.

Wij weten hoe het is om zaken te doen in het buitenland. Met servicenummers en aantrekkelijke extra’s leggen we de perfecte basis voor ondernemers zoals u, die de Spaanse markt betreden.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.