902-nummers in Spanje

Een Spaans servicenummer tegen vaste, lage kosten
  • Nationale uitstraling
  • Kies zelf uw 902-nummer
  • Betrekkelijk lage belkosten
  • Trekt serieuze bellers aan
up shadow
Uw eigen 902-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
902 75 73 69
902 75 74 56
902 75 74 58
902 75 76 61
902 75 76 85
902 75 77 21
902 75 77 22
902 75 77 27

Waarom een 902-servicenummer in Spanje aanvragen?

Gaat u zakendoen in Spanje, dan heeft u de keuze uit verschillende telefoonnummers in dit land. Er zijn bijvoorbeeld geografische nummers, gebonden aan een stad, maar er zijn ook servicenummers. 800- en 900-nummers bijvoorbeeld, die gratis voor de beller zijn (omdat u betaalt). Ook zijn er de 901-nummers, waarbij de kosten tussen de beller en de nummereigenaar worden verdeeld.

Tot slot bestaan de 902-servicenummers, waarbij de beller de kosten betaalt. Vanaf vaste telefoonnummers liggen die rond de € 0,10 per minuut. Mobiele bellers betalen wel wat meer omdat 902-nummers nog niet in de Spaanse belbundels zijn opgenomen. Een gesprek van 5 minuten kan dan tegen de € 3,00 kosten, afhankelijk van de provider.

Of een Spaans 902-telefoonnummer de beste keuze voor uw bedrijf is, hangt dus maar net van uw bedrijfsmodel af. Zaken die u in overweging kunt nemen zijn dan ook de verhouding tussen bellers met vaste telefoonlijnen en mobiele bellers, hoe belangrijk het is dat klanten een medewerker van u spreken, en in hoeverre uw omzet hierdoor stijgt.

De Belfabriek is de ideale provider. U doet zaken met een Nederlandstalige partij die stuntprijzen voor topkwaliteit digitale producten rekent. Een 902-nummer is namelijk een telefoonnummer in de ‘cloud’ dat doorverbindt naar een bestaande telefoonlijn. U krijgt hier vele extra functies bij die u op elk moment kunt in- of uitschakelen, zonder extra kosten.

De voordelen van een 902-nummer in Spanje

Beschikbare 902-nummers in Spanje

Wanneer uw bedrijf actief wordt in Spanje, is het een goed idee om er een telefoonnummer aan te vragen. Dat werkt drempelverlagend voor een bevolking die nauwelijks een woord over de grens spreekt. Bij voorkeur beantwoorden native Spanish speakers dan ook de telefoon bij u.

Bij de Belfabriek registreert u snel en eenvoudig uw Spaanse 902-telefoonnummer. U kiest uit een lijst van beschikbare nummers en kunt daarna direct aan de slag. De vaste maandelijkse kosten maken dit een ideaal servicenummer.
  • Uw nummer direct online aanvragen
  • Schakel door binnen Spanje, naar Nederland of elders
  • Wijzig de instellingen direct online
  • Royaal pakket extra functies

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

Tarief

45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Spanje, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van Spaanse 902-telefoonnummers brengen kosten in rekening voor extra functies. De Belfabriek niet. Voor één vast maandbedrag krijgt u onbeperkte toegang tot de functies die u hiernaast ziet. Zo bespaart u tientallen tot honderden euro’s per maand, want zoveel kan dat bij andere providers kosten.

Met deze functies richt u uw telefoonnummer zó in, dat uw bellers de beste telefonische ervaring met u delen

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.