Toll-free nummers in de Verenigde Staten

Met een toll-free nummer bent u voor Amerikaanse bellers
altijd gratis bereikbaar
  • Gratis te bellen vanaf vast en mobiel
  • Werkt met uw huidige telefoons
  • Laat zien dat u landelijk opereert
up shadow
Uw eigen gratis te bellen nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
833 21 08 586
833 22 33 820
833 30 00 176
833 30 00 446
833 30 00 698
833 30 00 829
833 30 00 927
833 30 06 104

Waarom een toll-free nummer in de Verenigde Staten aanvragen?

Gratis te bellen telefoonnummers in de Verenigde Staten hebben een 0844-, 0855-, 0866-, 0877 of 0888-netnummer, gevolgd door 5 cijfers.

Deze toll-free servicenummers zijn altijd gratis voor bellers in de Verenigde Staten.

Een toll-free telefoonnummer in de Verenigde Staten is een perfecte oplossing om uw bestaande Amerikaanse klanten te bedienen of nieuwe klanten in de Verenigde Staten aan te trekken.

Uw toll-free nummer in de Verenigde Staten kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Amerikaanse toll-free nummers zijn betaalbaar, en eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen toll-free nummer aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Amerikaanse markt.

Voordelen van een Amerikaans toll-free nummer

Beschikbare nummers in de Verenigde Staten

Voor veel ondernemers begint zakendoen in Amerika vaak met kleine, onregelmatige vragen, die al snel in aantal en in grootte toenemen. Vaste klanten in de VS verwachten een hoog niveau van dienstverlening, korte levertijden en een snel, daadkrachtig antwoord op hun vragen. Allemaal dingen waar een eigen Amerikaans servicenummer of lokaal nummer perfect bij past.
  • Online aanvragen
  • Nummers uit voorraad direct beschikbaar
  • Doorschakelen binnen de Verenigde Staten, naar Nederland of elders mogelijk
  • Wijzig instellingen snel online
  • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen de Verenigde Staten, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van toll-free nummers in de Verenigde Staten rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.