Toll-free nummers in de Verenigde Staten

Met een toll-free nummer bent u voor Amerikaanse bellers
altijd gratis bereikbaar
 • Gratis te bellen vanaf vast en mobiel
 • Werkt met uw huidige telefoons
 • Laat zien dat u landelijk opereert
up shadow
Uw eigen toll-free nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
888 66 02 694
888 74 45 059
888 89 42 843

Waarom een toll-free nummer in de Verenigde Staten aanvragen?

Gratis te bellen telefoonnummers in de Verenigde Staten hebben een 0844-, 0855-, 0866-, 0877 of 0888-netnummer, gevolgd door 5 cijfers.

Deze toll-free servicenummers zijn altijd gratis voor bellers in de Verenigde Staten.

Een toll-free telefoonnummer in de Verenigde Staten is een perfecte oplossing om uw bestaande Amerikaanse klanten te bedienen of nieuwe klanten in de Verenigde Staten aan te trekken.

Uw toll-free nummer in de Verenigde Staten kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Amerikaanse toll-free nummers zijn betaalbaar, en eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen toll-free nummer aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Amerikaanse markt.

Voordelen van een Amerikaans toll-free nummer

 • Uitstraling en autoriteit

  Een mobiel nummer op uw website komt amateuristisch over. En een lokaal telefoonnummer kan bellers van buiten de regio afschrikken. Met uw eigen Amerikaans toll-free nummer laat u zien dat u landelijk opereert.

 • Neem de laatste drempel voor uw bellers weg

  Een betaald servicenummer kan voor sommige bellers een reden zijn om u niet te bellen. Geen gesprek betekent een verloren mogelijkheid tot verkoop. Loop nooit een verkoopmogelijkheid mis door gratis bereikbaar te zijn voor al uw Amerikaanse klanten.

 • Overal bereikbaar

  Binnenkomende gesprekken op uw Amerikaanse toll-free nummer worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoonlijn. Dit kan in de Verenigde Staten zijn, maar ook in het buitenland. Het nummer waar u naar doorschakelt kunt u wijzigen zo vaak u wilt, real-time, telefonisch of via onze handige app.

 • Onvergetelijke telefoonnummers

  Bij de Belfabriek heeft u een uitgebreide keuze uit vrije 0844-, 0855-, 0866-, 0877 en 0888-nummers in de Verenigde Staten. U kiest het nummer dat het beste bij uw bellers blijft hangen. Bijvoorbeeld een naamnummer als 0800-PIZZANYC of een makkelijk te onthouden nummercombinatie.

 • Werkt met uw huidige telefoons

  Voor uw eigen toll-free nummer in de Verenigde Staten heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan, en wij doen de rest.

 • Uitgebreid pakket extra functies

  Ook met een toll-free nummer in de Verenigde Staten geniet u bij de Belfabriek van uitgebreide extra functies. U richt uw Amerikaanse servicenummer dus net zo perfect in als uw Nederlandse nummer.

Beschikbare nummers in de Verenigde Staten

Voor veel ondernemers begint zakendoen in Amerika vaak met kleine, onregelmatige vragen, die al snel in aantal en in grootte toenemen. Vaste klanten in de VS verwachten een hoog niveau van dienstverlening, korte levertijden en een snel, daadkrachtig antwoord op hun vragen. Allemaal dingen waar een eigen Amerikaans servicenummer of lokaal nummer perfect bij past.
 • Online aanvragen
 • Nummers uit voorraad direct beschikbaar
 • Doorschakelen binnen de Verenigde Staten, naar Nederland of elders mogelijk
 • Wijzig instellingen snel online
 • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

€65,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen de Verenigde Staten, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €110

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van toll-free nummers in de Verenigde Staten rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.