Uw 010-nummer in Zweden

Voordelig bereikbaar met een nationaal nummer
  • Creëer een nationale uitstraling
  • Kies het mooiste nummer
  • Bellers betalen het lokaal tarief
  • Schakelt door naar het nummer van uw keuze
up shadow
Uw eigen 010-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
010 13 88 589
010 13 88 625
010 13 89 179
010 13 89 297
010 55 17 086
010 55 17 372
010 55 17 416
010 55 17 497

Bereikbaar voor uw Zweedse klanten

Wanneer u zaken gaat doen in Zweden, mag een telefoonnummer in dit Scandinavische land niet ontbreken. U zou natuurlijk kunnen kiezen voor een lokaal nummer in bijvoorbeeld Göteborg of Stockholm, maar wellicht is het beter om voor een niet-geografisch nationaal 010-nummer met een landelijke uitstraling te kiezen.

Een Zweeds 010-nummer is zo’n nationaal nummer met een landelijke uitstraling. Dit nationale servicenummers spreekt bellers van boven de Poolcirkel tot het zuidelijke Malmö aan. En omdat het om een virtueel nummer gaat, kunt u uw Zweedse bellers gewoon naar Nederland door laten verbinden. Tenzij u al een Zweeds kantoor heeft waar u uw gesprekken wilt afhandelen, dan verbinden wij daar naar door.

Waarom een 010-nummer in Zweden aanvragen?

Beschikbare 010-nummers in Zweden

De 010-nummers in Zweden worden gevolgd door een 7-cijferige nummercombinatie. Deze combinatie begint altijd met een nummer tussen de 1 en de 8.

Ze genieten grote bekendheid in Zweden en geven u de uitstraling van een grote, betrouwbare organisatie. Gewiekste ondernemers zoals u zetten zo’n nummer in om voet aan de Zweedse grond te krijgen.
  • Online aanvragen
  • Compatibel met uw bestaande telefoons
  • Met vele extra functies
  • Instellingen makkelijk wijzigen

Lees alles over de vele extra functies.

 

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Zweden, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van Zweedse 010-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.