0800-nummers in Zwitserland

Met een 0800-nummer bent u voor bellers in Zwitserland
altijd gratis bereikbaar
 • Gratis te bellen vanaf vast en mobiel
 • Werkt met uw huidige telefoons
 • Laat zien dat u landelijk opereert
up shadow
Uw eigen 0800-nummer aanvragen
Kies uit beschikbare telefoonnummers
Mooie nummers
0800 00 66 66
0800 02 22 22
0800 11 11 14
0800 11 11 16
Mooie naamnummers
0800 PRIMELN
0800 ERZEUGE
0800 VORWAGE
0800 EINFLOEG

Waarom een 0800-nummer in Zwitserland aanvragen?

Gratis te bellen nummers in Zwitserland hebben een 0800-netnummer,
gevolgd door 6 cijfers.

Zwitserse 0800-servicenummers zijn altijd gratis voor bellers vanuit heel Zwitserland.

Een 0800-nummer in Zwitserland is een perfecte oplossing om uw bestaande Zwitsers klanten te bedienen of nieuwe klanten in Zwitserland aan te trekken.

Uw 0800-nummer in Zwitserland kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Zwitserse 0800-nummers zijn betaalbaar, en eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen 0800-nummer in Zwitserland aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Zwitserse markt.

Voordelen van een Zwitsers 0800-nummer

 • Uitstraling en autoriteit

  Een mobiel nummer op uw website komt amateuristisch over. En een lokaal telefoonnummer kan bellers van buiten de regio afschrikken. Met uw eigen Zwitsers 0800-nummer laat u zien dat u landelijk opereert.

 • Neem de laatste drempel voor uw bellers weg

  Een betaald servicenummer kan voor sommige bellers een reden zijn om u niet te bellen. Geen gesprek betekent een verloren mogelijkheid tot verkoop. Loop nooit een verkoopmogelijkheid mis door gratis bereikbaar te zijn voor al uw Zwitserse klanten.

 • Overal bereikbaar

  Binnenkomende gesprekken op uw Zwitserse 0800-nummer worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoonlijn. Dit kan in Zwitserland zijn, maar ook in het buitenland. Het nummer waar u naar doorschakelt kunt u wijzigen zo vaak u wilt, real-time, telefonisch of via onze handige app.

 • Onvergetelijke telefoonnummer

  Bij de Belfabriek heeft u een uitgebreide keuze uit vrije 0800-nummers in Zwitserland. U kiest het nummer dat het beste bij uw bellers blijft hangen. Bijvoorbeeld een naamnummer als 800-PIZZABERN of een makkelijk te onthouden nummercombinatie.

 • Werkt met uw huidige telefoons

  Voor uw eigen 0800-nummer in Zwitserland heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan, en wij doen de rest.

 • Uitgebreid pakket extra functies

  Ook met een Zwitsers 0800-nummer geniet u bij de Belfabriek van uitgebreide extra functies. U richt uw Zwitsers servicenummer dus net zo perfect in als uw Nederlandse nummer.

Beschikbare nummers in Zwitserland

Zwitsers doen het liefst zaken met iemand uit het eigen taalgebied. Om succesvol te zijn in Zwitserland, zult u dus een duidelijk Zwitsers telefoonnummer voor uw lokale aanspreek-punt moeten hebben, dat liefst nog viertalig is.
Met de inbegrepen extra diensten van de Belfabriek maakt u een perfecte start.
 • Online aanvragen
 • Doorschakelen binnen Zwitserland, naar Nederland of elders mogelijk
 • Werkt met uw bestaande telefoons
 • Wijzig instellingen snel online
 • Routeer gesprekken naar specifieke medewerkers op basis van regio of de taal van de beller

Lees alles over de vele extra functies.

 

45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Zwitserland, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van 0800-nummers in Zwitserland rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.