0900-nummers in Zwitserland

Een perfect informatienummer met een vast, laag beltarief
 • Wijzig de belkosten wanneer u wilt
 • Voorkom niet-serieuze bellers
 • Extra inkomstenbron

Waarom een 0900-nummer
in Zwitserland aanvragen?

Zakelijke informatienummers met een verhoogd beltarief hebben in Zwitserland een
0900-netnummer, gevolgd door 6 cijfers.

Als nummer eigenaar bepaalt u zelf het tarief dat uw bellers betalen.
Dit tarief kan variëren tot maximaal 10 CHF per minuut met een maximum van 400 CHF per gesprek, of 100 CHF per gesprek.

Een Zwitsers 0900-nummer is een perfecte oplossing om uw klanten in Zwitserland te bedienen.

Uw 0900-nummer in Zwitserland kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Zwitserse 0900-nummers zijn eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen 0900-nummer in Zwitserland aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Zwitserse markt.

Voordelen van een betaald Zwitsers nummer

 • Uitstraling en autoriteit

  Een mobiel nummer op uw website komt amateuristisch over. En een lokaal Zwitsers telefoonnummer kan klanten uit andere regio’s afschrikken. Met uw eigen 0900-nummer in Zwitserland laat u zien dat u landelijk opereert.

 • Voorkom niet-serieuze bellers

  Gratis nummers trekken ook minder serieuze bellers aan. Door een klein bedrag per gesprek of minuut te rekenen, besteedt u de tijd van uw medewerkers aan meer geïnteresseerde klanten.

 • Altijd bereikbaar

  Een 0900-servicenummer schakelt u door naar een bestaande telefoonlijn, in Zwitserland of in het buitenland. Het nummer waar u naar doorschakelt kunt u wijzigen zo vaak u wilt, real-time, online of via onze handige app.

 • Onvergetelijke telefoonnummer

  De Belfabriek geeft u de keuze uit allerlei vrije 0900-nummers in Zwitserland. U kiest het nummer dat het beste bij uw bellers blijft hangen. Bijvoorbeeld een naamnummer als 0900-PIZZABERN of een makkelijk te onthouden nummercombinatie.

 • Werkt met uw huidige telefoons

  Binnenkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoons; vast of mobiel. Daardoor is er geen enkele verandering nodig aan uw infrastructuur. U hoeft bijvoorbeeld niet te investeren in nieuwe telefoons, telefoonlijnen of centrales. U hoeft ook geen software te installeren.

 • Uitgebreid pakket extra functies

  Ook met een Zwitsers 0900-servicenummer geniet u bij de Belfabriek van uitgebreide extra functies. U richt uw Zwitserse servicenummer dus net zo perfect in als uw Nederlandse nummer.

Beschikbare nummers in Zwitserland

Zwitsers doen het liefst zaken met iemand uit het eigen taalgebied. Om succesvol te zijn in Zwitserland, zult u dus een duidelijk Zwitsers telefoonnummer voor uw lokale aanspreek-punt moeten hebben, dat liefst nog viertalig is.
Met de inbegrepen extra diensten van de Belfabriek maakt u een perfecte start.
 • Online aanvragen
 • Doorschakelen binnen Zwitserland, naar Nederland of elders mogelijk
 • Werkt met uw bestaande telefoons
 • Wijzig instellingen snel online
 • Routeer gesprekken naar specifieke medewerkers op basis van regio of de taal van de beller

Lees alles over de vele extra functies.

 

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 7ct/min binnen Zwitserland, 10ct/min daarbuiten, plus 4 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van 0900-servicenummers in Zwitserland rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.