België
Onbegrensde mogelijkheden, dicht bij huis Kijk welke telefoonnummers nog beschikbaar zijn:

up shadow
Gratis voor de bellers
Mooie nummers
0800 70 56 2
0800 70 56 3
0800 70 56 8
0800 70 57 3
up shadow
Gedeelde belkosten
Mooie nummers
078 07 70 36
078 07 71 01
078 07 71 04
078 07 71 45

Voordelig bereikbaar met een nummer in het buitenland

Internationaal goed bereikbaar zijn is makkelijker en voordeliger dan u denkt. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk kunt u tegen een gunstige prijs een buitenlands telefoonnummers aanvragen – in welk land dan ook. Behalve gratis en nationale servicenummers, leveren wij ook lokale nummers in veel grotere steden.

Ook het doorverbinden van binnenkomende gesprekken regelen wij tegen een redelijke prijs en met alle extra's die u van ons gewend bent. Zo kunt u er voor kiezen uw buitenlandse nummer in het land zelf te laten beantwoorden, of gewoon op uw kantoor in Nederland. Doorverbinden naar een derde land kan natuurlijk ook. En dat alles tegen lage vaste kosten.

Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van een eigen servicenummer in het buitenland.

Waarom een buitenlands telefoonnummer aanvragen?

Ontdek hoe voordelig u bereikbaar
kunt zijn in het buitenland

Ook voor buitenlandse nummers kunt u bij de Belfabriek terecht. U kunt kiezen uit service nummers en lokale nummers in meer dan 27 landen. Tegen een lage maandelijkse prijs profiteert u ook bij nummers in het buitenland van alle extra functies die u van de Belfabriek gewend bent.

Staat het land van uw keuze niet in deze lijst?

Belt u dan gerust naar 0800-235 3227 (0800-BELFABRIEK) en één van onze experts zal uw nummer aanvraag in het buitenland regelen, óf kijk op onze zuster sites callfactory.eu en callfactory.de.

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van 0800 en 0900-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.