Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Oplossingen voor Internationale bedrijven

Oplossingen voor Internationale bedrijven

  • 24/7 support en wijzigingen realtime

  • meertalig support centrum

Ideale oplossingen voor internationale bedrijven

Ondanks globalisering en de shift naar online, hechten klanten grote waarde aan de lokale context. En bedrijven die ‘dichtbij’ zijn (mooi woord: hyperlokaal) hebben dus een flink streepje voor op ‘anonieme’ organisaties in verre, vreemde landen. Maar hoe zorgt u er als international voor dat klanten het gevoel hebben dat u de lokale community kent en er onderdeel van bent? Een deel van de oplossing schuilt in lokale telefoonnummers. Maar daar zitten wel haken en ogen aan.

De Belfabriek lost al die technische en contractuele issues op. Dat begin met centraal beheer van alle inkomende telefoonnummers voor alle landen waar uw organisatie werkt. Een handige oplossing want vaak is sprake van diverse nummers die bij meerdere lokale providers lopen. En zie dan maar eens te achterhalen welke partij er voor welk deel van het inkomende belverkeer verantwoordelijk is!

Volg het zonnetje

Bij De Belfabriek profiteert u letterlijk van follow the sun routering. Afhankelijk van het tijdstip worden bellers doorgeschakeld naar een lokale vestiging of een locatie in een andere tijdzone. Zon op of zon onder? Klanten krijgen altijd iemand aan de lijn! Uiteraard kan ons slimme IVR-platform gesprekken ook op andere manieren verdelen. Bijvoorbeeld op basis van de talen die specifieke medewerkers spreken. Of door hun expertise mee te laten wegen.

Eén wereldwijd contract

Dankzij onze wereldwijde dekking kunnen we u één contract aanbieden voor de SIP-trunks van uw lokale telefooncentrales. Geen kluwen aan facturen in een kluwen aan talen dus, maar één rekening waarop het belverkeer voor alle landen en alle vestigingen is vermeld. Bovendien zijn onze SIP-trunks elastisch. Oftewel: u hoeft niet per kanaal te betalen en er is altijd voldoende capaciteit.

IP? We got you covered!

Wilt u lokale filialen of teams voorzien van IP-telefoons? Geen probleem! We regelen voor iedereen binnen 24 uur logins en unieke ID’s. Ook uitbellen kan via ons worden gerealiseerd.

Ook ‘klaar’ met een grote hoeveelheid contracten, ondoorzichtige SLA’s en vage kostenconstructies? Ga voor onze landelijke, Europese, intercontinentale of wereldwijde telefonie oplossingen!