De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Oplossingen voor de overheid

Oplossingen voor de overheid

  • nummers per departement of afdeling

  • noodlijnen en inlichtingennummers

  • 24/7 respons indien nodig

Ideale oplossingen voor overheidsinstellingen

We zijn blij dat we al jarenlang de bereikbaarheid van (semi)overheidsinstellingen mogen borgen. Die jarenlange ervaring – in combinatie met onze werkafspraken met de nationale telecom regulator – betekent ook dat we weten wat het publieke domein van telefonie verwacht. En hoe we die verwachtingen kunnen inlossen.

Nationale servicenummers? Calamiteitenlijnen? Informatienummers die burgers drempelloze toegang bieden tot overheden? Telefoonlijnen voor gemeenten en gemeentelijke diensten? Belfabriek bouwt en onderhoudt ze, zodat de informatievoorziening richting burgers is gewaarborgd.

Omdat we begrijpen dat het informeren van burgers altijd belangrijk en soms zelfs van levensbelang is, bieden we (op verzoek) 24/7 support aan. Bovendien kijken onze specialisten bij grote calamiteiten live mee hoe het belverkeer zich ontwikkelt, zodat we pieken kunnen opvangen. Bijvoorbeeld door wachtrijen tijdelijk te verruimen, meldteksten toe te voegen of verkeer over alternatieve locaties te verdelen.

Ook houden wij altijd nummers voor calamiteiten beschikbaar. Die zijn binnen enkele minuten live.

Ook financieel vertrouwd

Uiteraard dienen overheden de financiële huishouding op orde te hebben. Ook daar leveren we graag een grote bijdrage aan. Onze financiële administratie is vertrouwd met de werkwijze van de overheid. Zo voorzien we facturen van kostenposten, kostenplaatsen en de naam van de opdrachtgever.

Bovendien is het geen probleem om per individueel nummer, afdeling of departement te factureren.

Besparen door te rationaliseren

Ook rationaliseren en herstructureren we bestaande telefonie-oplossingen.

Vaak blijken er op verschillende momenten door verschillende afdelingen en bij verschillende providers nummers in gebruik te zijn genomen. Dit kan door ons geherstructureerd en overgenomen worden.

Vaak levert dat een aanzienlijke kostenbesparing op, bijvoorbeeld omdat er nog abonnementen lopen voor nummers die niet meer worden gebruikt of tegen te hoge interconnectie tarieven.

Tevreden Belfabriek Klanten: