Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Telefoonnummers voor kleine en medium bedrijven

Telefoonnummers voor kleine en medium bedrijven: slim, schaalbaar en betaalbaar.

Ideale oplossingen voor het midden en kleinbedrijf

Wil je wél een vast nummer voor jouw zaak, maar flexibel bepalen waar (vaste lijn of mobiel) gesprekken binnenkomen? Onze telefoonnummers zijn slim, schaalbaar en super betaalbaar. En daarmee de ideale oplossing voor het midden en kleinbedrijf. Inclusief alle startups en scale ups !

Hoe werkt het?

Simpel. We zetten je zakelijke telefoonnummer in onze telefooncloud (voordeel: hoge gesprekskwaliteit, alle inbegrepen geavanceerde diensten) en klaar. In onze nummershop zijn altijd mooie nummers te vinden die momenteel vrij zijn. En ja, ook die nummers worden ‘geserveerd’ met de vele inbegrepen opties waar we om bekend staan.

Wat is er flexibel aan?

Eigenlijk alles. We begrijpen dat je snel op omstandigheden wilt inspelen. En zorgen er dus voor dat jouw telefoon-oplossing dat ook kan. Zo bepaal jezelf – flexibel! – op welke eindbestemming we gesprekken afleveren. Dat kan een ‘gewoon’ toestel op je bureau zijn, maar ook een vaste telefoon op je privé adres of een mobiele telefoon. Bovendien maakt het niet uit of gebruik wordt gemaakt van VoIP of mobiel. Met onze app pas je de eindbestemming zelf aan. Thuis. Op de zaak. Of onderweg. Een voorbeeld: is het zo druk in de winkel/praktijk dat medewerkers er geen bellers bij kunnen hebben? Dan wijzig je de eindbestemming door naar iemand die thuis werkt. Of naar je mobiel. Keert de rust terug? Dan draai je dat weer om.

  • Meerdere winkels/webshops die eigen nummers hebben? Met Belfabriek kun je alle gesprekken van alle nummers centraal verwerken. Easy does it!

  • Een virtueel callcenter opbouwen, waarbij bellers worden verdeeld tussen bijvoorbeeld winkelmedewerkers en het hoofdkantoor? Geen probleem.

  • Geavanceerde wachtrijen, keuzemenu’s, voice recording? Allemaal (en meer!) inbegrepen.

  • Willen jouw developers instellingen via een webhook beheren? Ingebakken functionaliteit.

Plus: je nummer groeit moeiteloos met jouw onderneming mee. Zowel als het gaat om technologische functionaliteiten als om verschillende apps die we bieden voor het beheer. Je zit dus niet vast aan 1 app.

Dus gun jouw nummer de Belfabriek cloud en neem een voorsprong op een succesvolle toekomst. Welkom aan boord!

Gelukkige Belfabriek klanten: