Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Belfabriek oplossingen voor webwinkels 

  • slim ingericht op maat

  • alle functies inbegrepen

  • voor grote en kleine webshops

Ideale oplossingen voor webwinkels

E-commerce is een enorme belofte. En er zijn talloze inspirerende voorbeelden van organisaties die deze belofte hebben ingelost. Maar of je nu de nieuwe Amazon of Alibaba wilt worden of juist – met succes – een nichemarkt wilt bedienen, e-commerce is een cut throat business, al was het maar omdat business concepten heel zichtbaar zijn en makkelijk kunnen worden ‘geleend’. Net als de look & feel van je webwinkel. Hoe behoud je toch een voorsprong op concullega’s? En hoe bouw je die uit?

Tools van nu. Telefonie van gisteren?

Waarschijnlijk zoek je het antwoord deels in de inzet van moderne tools en technieken. Zoals SEO, SEA, web-statistieken, webwinkel software en ticketsystemen. En misschien heeft je webwinkel zelfs al de eerste stappen gezet op het gebied van advanced analytics, zodat je straks weet wat klanten willen voordat die klanten zelf weten wat ze willen. Maar beschikt je webwinkel ook over een telefonie-oplossing die helemaal van deze tijd is? Of blijft het wat dat betreft behelpen?

Geavanceerd

Dat laatste hoeft niet. Met een telefoonoplossing van Belfabriek trekt je webwinkel ‘bellen’ de 21e eeuw binnen. Een dashboard dat zicht biedt op inkomend verkeer? Google gespreks statistieken? De optie om bellers flexibel over locaties en nummers (‘eindbestemmingen’) te verdelen? Een nationaal telefoonummer met een landelijke uitstraling? Geavanceerde tools om gesprekken soepel af te handelen zoals wachtrijen, keuzemenu’s, welkomstteksten?

Meer opties

Denk in een later stadium ook aan het opzetten van telefoonnummers in het buitenland. Als je je website vertaalt en een buitenlands telefoonnummer , ben je ineens een internationale speler. En nee, daar hoef je geen fysiek filiaal voor te openen of buitenlandse callcenters voor in te huren: ook internationale gesprekken leveren we keurig af waar jij dat wilt. Op elk nummer: vast of mobiel !

Gelukkige Belfabriek klanten: