Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Belfabriek oplossingen voor webwinkels 

  • slim ingericht op maat, alle functies inbegrepen

  • binnen 1 werkdag live

Ideale oplossingen voor webwinkels

E-commerce is een enorme belofte. En er zijn talloze inspirerende voorbeelden van organisaties die deze belofte hebben ingelost. Maar of u nu de nieuwe Amazon of Coolblue wilt worden of juist – met succes – een nichemarkt wilt bedienen, e-commerce is een cut throat business, al was het maar omdat business concepten heel zichtbaar zijn en makkelijk kunnen worden ‘geleend’. Net als de look & feel van uw webwinkel. Hoe behoudt u toch een voorsprong op concullega’s? En hoe bouwt u die uit?

Tools van nu. Telefonie van gisteren?

Waarschijnlijk zoekt u het antwoord deels in de inzet van moderne tools en technieken. Zoals SEO, SEA, web-statistieken, webwinkel software en ticketsystemen. En misschien heeft uw webwinkel zelfs al de eerste stappen gezet op het gebied van advanced analytics, zodat u straks weet wat klanten willen voordat die klanten zelf weten wat ze willen. Maar beschikt uw webwinkel ook over een telefonie-oplossing die helemaal van deze tijd is? Of blijft het wat dat betreft behelpen?

Geavanceerd

Dat laatste hoeft niet. Met een telefoonoplossing van De Belfabriek trekt uw webwinkel ‘bellen’ de 21e eeuw binnen. Een dashboard dat zicht biedt op inkomend verkeer? Google gesprek statistieken? De optie om bellers flexibel over locaties en nummers (‘eindbestemmingen’) te verdelen? Een een 085-nummer met een landelijke uitstraling? Geavanceerde tools om gesprekken soepel af te handelen, zoals wachtrijen, keuzemenu’s, welkomstteksten?

Meer opties

Bovendien kunt u uw kennis vermarkten. Hoe? Door naast uw standaard webwinkel nummer ook een 0900-nummer in te zetten, waarmee u consumenten die honger naar kennis hebben, tegen betaling bedient. Of denk aan het ontsluiten van telefoonnummers in het buitenland. Als u uw webwinkel website vertaalt en een nationaal (buitenlands) nummer van het betreffende land inzet, bent u ineens een internationale speler. En nee, daar hoeft u geen fysiek filiaal voor te openen of buitenlandse callcenters voor in te huren: ook internationale gesprekken leveren we keurig in Nederland af. Op elk nummer. Ongeacht de (analoog, ISDN, VoIP, mobiel) techniek.

Klinkt goed? Welkom aan boord!