Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Telefonie oplossingen voor de zorg

- Binnen 3 uur volledig live - Alle doktoren standby in 1 telefoonpool

Ideale oplossingen voor de gezondheidszorg

Goede zorg is wat ons betreft een grondrecht. En mensen die zorg leveren, koesteren we dan ook graag. Maar ondanks onze liefde voor het medische beroep, zijn we gedurende ons 20-jarige bestaan, vreemde dingen tegengekomen. Gelukkig niet op medisch gebied, maar wel als het op telefonie aankomt. Zo hebben we heel wat logge telefooncentrales onder de tafels van huisartsen aangetroffen die zuchtend, piepend en krakend hun werk deden. Of helemaal niet.

Telefoonsysteem zorg? Ga voor IVR!

Gelukkig zijn dergelijke situaties snel, goed, en goedkoop op te lossen. Belangrijk, want een arts moet altijd bereikbaar zijn. Punt uit. En zowel een verouderde telefooncentrale als VoIP (‘bellen over internet’) zijn niet ideaal. Ons IVR platform is wel een bullet proof oplossing. Zelfs als er een naar virus uitbreekt, waardoor de telefoon roodgloeiend staat, ontstaan geen capaciteitsproblemen. Bellers worden dan door ons IVR platform in de wacht gehouden. Of doorverbonden met een calamiteitenteam. Bovendien kunnen we keuzemenu’s (wel of geen spoedgeval?) implementeren en staat het u vrij om de eindbestemming van het nummer te (laten) wijzigen. Met een Belfabriek IVR bent u dus altijd bereikbaar.

Onze standaard oplossing voor een artsendienst bestaat uit:

  • Een wachtrij die pas actief wordt als er meer bellers zijn dan kunnen worden doorgeschakeld. Is het rustig, dan wordt de beller dus niet in de wacht gezet.

  • Een welkomsttekst: “Welkom bij de artsenpraktijk van dokter Beter”

  • Geavanceerde wachtrijen, keuzemenu’s, voice recording?

  • Een keuzemenu: “Toets 1 voor spoed, toets 2 om een herhaalrecept in te spreken, toets 3 om een afspraak te maken met de arts.”

Bij (1) schakelen we door naar het spoednummer of mobiele nummer van de arts (al naar gelang uw voorkeur).

Bij (2) kan de beller het recept inspreken. De opname wordt als bijlage (geluidsbestand) per e-mail verstuurd. Of als voice e-mail afgeleverd. De assistent(e) kan de bestanden beluisteren en meteen actie ondernemen. Zonder bellers te woord te staan, wat veel tijd scheelt.

Bij (3) wordt het gesprek afgeleverd op het ‘gewone’ nummer.

Klinkt ideaal? Binnen 3 uur kunt u er zelf gebruik van maken.

Nú inclusief kosteloos Yealink professionele telefoon

En last but not least, kunnen wij uw eerste Yealink zakelijke telefoontoestel, t.w.v. 75 Euro, gratis toesturen op proef toesturen. Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Een VoIP telefooncentrale installeren wordt daarmee een fluitje van een cent. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de hardphones. Onze experts kennen de telefoon vanbinnen en vanbuiten.

Hoewel de telefoon uitermate gebruiksvriendelijk is, kunt u er van op aan dat onze specialisten u snel kunnen helpen mochten er vragen ontstaan.