Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Voorbeelden

Dit is maar een kleine greep uit de bedrijven die gebruik maken van een 0800- of 0900-servicenummer of telefoonnummer.

  • Avondje uit? De Nationale Theaterkassa heeft het grootste aanbod van toegangskaartjes voor shows in de Nederlandse theater: van muziek tot cabaret en van opera tot ballet. Het publiek koopt de kaartjes via de website of door te bellen naar het 0900­ nummer van de Nederlandse Theaterkassa (€ 0,45 cent per minuut).

  • U een stralende, zachte huid bezorgen: dat is de missie van Nivea. Omdat gebruikers met veel vragen zitten over de bereiding van de producten en de werkwijze van het merk heeft Nivea een servicenummer ingesteld. Op 0900-­2025020 krijgen klanten tegen het tarief van € 0,10 antwoord op hun vragen. De afdeling Consumentenadvies is bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur.

  • De Zweedse meubel­ en decoratiegigant probeert vragen van klanten zoveel mogelijk via de website te beantwoorden: met de online assistent Anna, een lijst met veelgestelde vragen en een chatservice. Voor dringende vragen grijpen klanten naar de telefoon. De IKEA­ informatielijn rekent € 0,15 per minuut.

  • De ING gebruikt een hele reeks 0900 ­nummers om haar klanten telefonisch te woord te staan, met o.a. afzonderlijke nummers voor zakelijke rekeninghouders en voor particuliere klanten. Net zo duidelijk en zo bespaart de bank haar klanten een menukeuze, waardoor zij nog eerder bij de juiste specialist terechtkomen.

  • De Duitse supermarktketen timmert al jaren flink aan de Nederlandse weg. Voor vragen over openingstijden, klachten over producten of suggesties voor uitbreiding van het assortiment, biedt het Nederlandse hoofdkantoor van Lidl een luisterend oor. Het naamnummer 0900­LIDLINFO blijft makkelijk hangen.

  • Exotische dieren bekijken zonder Nederland te hoeven verlaten: het kan bij Safaripark Beekse Bergen. Behalve fascinerende dieren biedt Beekse Bergen een heus vakantiepark, vergaderfaciliteiten en worden er evenementen georganiseerd. Voor vragen kunnen bezoekers naar het 0900­ servicenummer bellen (€ 0,15 per minuut).

  • Vliegtuigpassagiers krijgen met heel wat voorwaarden te maken. Een servicenummer is de ideale manier om vragen van reizigers te beantwoorden en onduidelijkheden te verhelderen. Transavia werkt daarom sinds de oprichting met een call center, waarbij elk gesprek € 1,30 kost. 

Gelukkige Belfabriek klanten: