Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

SIP telefoon kosteloos inbegrepen bij abonnement

Kosteloos Yealink SIP telefoon bij zakelijke telefonie abonnement

Bestel nu

Uitbellen met uw Yealink zakelijke telefoon

Het Belfabriek Telefoonsysteem werkt met alle merken en types toestellen. Dus heeft u al VoIP toestellen in gebruik? Dan hoeft u die niet te vervangen. Tenzij u het beste wilt. In dat geval zijn de Yealink toestellen een echte aanrader.

Waarom Yealink? Er zijn een enorm aantal VoIP toestellen op de markt. In allerlei prijsklassen en kwaliteiten. Het zijn er zelfs zoveel dat het voor onze medewerkers ondoenlijk is om ze allemaal bij te houden. Laat staan om er support op te bieden. Waar zitten de Sip / Codec / NAT instellingen van type A, B, C, D t/m Z ook alweer? Omdat we tijdens de Corona crisis enorm veel vragen kregen over de juiste toestelkeuze, zijn we daar eens diep ingedoken. En zo kwamen we bij de Yealink toestellen uit. Die bieden we nu voor-geconfigureerd en met 5 jaar garantie aan.

Wij leveren de telefoons voorgeconfigureerd, u hoeft ze alleen maar aan te sluiten op uw bestaande netwerk en ze melden zichzelf aan.

De telefoon meld zich aan via een bestaande Internet aansluiting met onze telefonie servers en voilà, u heeft een werkende telefoon.

We bieden u 5-jaar garantie aan op deze telefoons, zodat u verzekerd bent van werkende telefoons binnen uw organisatie.

Ons platform is volledig geoptimaliseerd en afgesteld op Yealink technologie en functionaliteiten. Alle functies werken optimaal en u kunt ook eenvoudig het adresboek van de telefoon via ons portaal beheren.

De Yealink T-43U SIP Belfabriek telefoon

Het meest moderne en veelzijdige SIP telefoontoestel anno nú.

 • Gebruikersinterface
  • 3.7" scherm met achtergrondverlichting
 • Geluidsmogelijkheden
  • Optima HD geluid met Akoestiek Schild en Slimme Ruis Filtering
 • Basis mogelijkheden
  • Tot 12 SIP accounts
  • PoE ondersteuning
  • Stand met twee verstelbare hoeken, monteerbaar op muur
 • Verdere functie's
  • Wi-Fi via WF40/WF50, Bluetooth via BT41
  • Ondersteuning van uitbreidingsmodules Yealink
  • Ondersteuning van opnemen via USB
 • Connectiviteit
  • Twee USB poorten voor uitbreidingen, twee doorkoppelbare Gigabit Ethernetpoorten
  • Koptelefoon, universele EHS ondersteuning (makkelijk headsets aansluiten)

Fantastische geluidskwaliteit

De Yealink toestellen hebben de volgende eigenschappen:

 • volledig voor-geconfigureerd voor elke gebruiker

 • plug 'n' play ervaring, u sluit het toestel aan op uw internet en het werkt

 • centraal beheersbaar adresboek over alle telefoons

 • regelmatige software en firmware updates

 • volledig digitaal bellen en gebeld worden

Uitgebreide facturatie mogelijkheden

Verschillende organisaties hebben verschillende facturatie behoeften.

Wij kunnen u factureren en statistieken aanleveren als volgt.

 • Facturatie per filiaal of vestiging (handig bij ketens en franchises)

 • Facturatie naar verschillende gebruikers (handig bij meerdere dokters die 1 spoedlijn bemannen)

 • Facturatie per kosten centrum of nummer

 • Facturatie per land per nummer

 • Facturatie van nummers op basis van vestiging van het hoofdkantoor

Andere Pluspunten

Bestelwijze en proces

U kunt eenvoudig 24 uur per dag, 7 dagen per week uw order plaatsen op onze website. Hieronder de levertijden per product:

Telefoonnummers

Afhankelijk van het land en de reeks kunnen wij nummers direct uitgeven en activeren of dienen wij eerst een registratie te voltooien op uw naam bij de relevante overheidsorganisatie.

Heeft u al een nummer en wilt u dit naar Belfabriek verhuizen? Dat kan en is wettelijk geregeld. Wij kunnen het nummer naar ons verhuizen en geven u graag een tijdelijk nummer als u de nieuwe toestellen reeds wilt testen en configureren.

Voor landen in het buitenland kunt u of eerst een bestelling plaatsen voor een voorkeursnummer, waarna een medewerker met u binnen 1 werkdag contact opneemt of u belt onze servicedesk en neemt eerst telefonisch de mogelijkheden door. Afhankelijk van het land hebben wij een nummer dezelfde werkdag actief of binnen enkele dagen.

Telefoontoestellen

Gebruikt u de door ons aanbevolen Yealink toestellen, dan kunnen wij deze voor-configureren voor u en opsturen. U heeft dan een plug en play ervaring. Voor 22.00 uur besteld is de volgende werkdag reeds geleverd.

Softphones

Softphones voor uw PC, Mac, iOS of Android toestel kunt u 24/7 downloaden naar de door u gewenste devices.

SIP accounts

Deze kunt u 24/7 zelf aanmaken en activeren/deactiveren via de webinterface. Zo kunt u eenvoudig accounts aanmaken voor alle devices die u wilt aansluiten.

Belfabriek Apps

Deze kunt u 24/7 downloaden in de stores of via een aangeboden downloadlink.

Uitrol van uw toestellen

Configureren kunt u leren, maar de meeste mensen beleven er niet veel plezier aan. En dus nemen wij die verantwoordelijkheid graag van onze klanten over. Net als ‘het gedoe’ rondom het uitzoeken en bestellen van telefoons. Om dat mogelijk te maken, hebben we fors geïnvesteerd in centrale configuratie van onze softphones en een geautomatiseerd distributiecentrum voor Yealink bureautoestellen.

Hardphones worden voor-geconfigureerd vanuit ons eigen warehouse verzonden. Naar een centrale locatie, maar ook naar bijvoorbeeld verschillende vestigingen of de privé-adressen van individuele medewerkers. Meestal geldt: voor 22:00 uur besteld, volgende dag op de werkplek naar keuze! Gaat het om adressen ‘verderop’ in Europa, dan ontvangt u de toestellen na 2-3 werkdagen via UPS.

Medewerkers ontvangen downloadlinks naar voorgeconfigureerde softphones, naar keuze voor desktop en/of mobiel.

Organisaties met meer dan 100 gebruikers bieden we de kans om de softphone omgeving in de huisstijl op te maken (branded). Dit kan binnen een maand (ontwerp, implementatie en uitrol) worden gerealiseerd. Informeer naar de opties!

Voordelen op een rijtje:

 • Snelle en eenvoudige uitrol van nieuwe devices

 • Voor-geconfigureerd en op afstand te beheren

 • Regelmatige firmware updates (remote)

 • Branded omgeving mogelijk vanaf ~100 gebruikers

Uw zakelijke telefoonnummer precies zoals u dat wilt

Laat onze medewerkers uw telefoonnummer inrichten zoals u dat wilt. U kunt daarna eenvoudig zelf nog aanpassingen doen of door ons laten doen zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Belfilter

Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt u uw toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

Centraal nummer filialen

Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over uw filialen in het land.

Digitaal antwoord apparaat

U hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Direct doorverbinden

Uw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land.

Eindbestemmingen wijzigen

Uw service- of bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de bellers doorverbindt naar uw huidige telefoons, vast, mobiel, VOIP of traditioneel. U kunt deze eindbestemmingen wijzigen wanneer en zo vaak u maar wilt.

Gesprekken opnemen

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een servicenummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door de Belfabriek worden gehost.

Internationale telefonie

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Uw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakelt u bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

SMS tool

Voor korte berichten naar uw klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuurt u deze naar grote groepen? De SMS tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Statistieken

U neemt een servicenummer of bedrijfsnummer vooral om de bereikbaarheid van uw organisatie te optimaliseren. U wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet u of u de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij uw telefoonnummer.

VIP whitelist

Wilt u op uw telefoonnummer louter toegang verlenen tot een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie uw telefoonnummer bedoeld is.

Vooraankondigingstoon

Veel nummereigenaren hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt.

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat u meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vangt u eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat u hoort wanneer u een professionele organisatie belt.

Registreer vandaag nog uw eigen Belfabriek telefoon!

Een telefoonsysteem dat werkt voor alle medewerkers: thuis en op kantoor!

€45

/maand

Bestel hier

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Ontvang en maak zakelijke gesprekken op uw bestaande mobiele telefoons

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet uzelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen