Hoe voeg ik een nieuwe eindbestemming toe aan het adresboek?

Op het Eindbestemmingen-scherm ziet u rechtsboven een icoon met een pen:

support mijn-belfabriek-app-wijzig-icoon

Wanneer u hierop klikt verschijnt er linksboven in het scherm een plus-teken.

support mijn-belfabriek-app-plus-icoon

Klikt u hierop en het Nieuwe Eindbestemming-scherm opent.

support mijn-belfabriek-app-nieuwe-eindbestemming-invoeren

Voert u hier een herkenbare naam en het telefoonnummer van de nieuwe eindbestemming in.

Klikt u op Gereed om de nieuwe eindbestemming op te slaan.

Let op dat u wel een geldig vast of mobiel telefoonnummer invoert.