Hoe werkt de Callcenter-app?

Wanneer u de applicatie voor de eerste keer opent, ziet u een login-scherm.

De nummereigenaar of uw telecombeheer heeft u twee codes gegeven waarmee u in kunt loggen.

Dit zijn dezelfde codes die u ook gebruikt om in te loggen op http://medewerker.belfabriek.nl.

Hebt u geen inloggegevens, vraagt u dan de servicenummereigenaar of beheerder hierom.

Nadat u ingelogd bent ziet u het statusscherm met daaronder uw belstatistieken.

support callcenter-app

Uw status wijzigt u eenvoudig door op de nieuwe status te klikken. Meer over het wijzigen van uw status leest u hier.