Statistieken API

De Statistieken API is bedoelt om servicenummer eigenaren low-level toegang te geven tot real-time statistieken informatie ten behoeve van custom implementaties in uw eigen software omgeving.

De API wordt o.a. gebruikt om custom wallboards te creëren waarop per medewerker het aantal aangenomen gesprekken en minuten zichtbaar is.

Een overzicht van de beschikbare calls en te verwachten resultaten, vindt u in onze API documentatie.

Let op: deze documentatie is bedoeld voor programmeurs met ervaring in PHP, Python of andere programmeertalen, het werken met APIs en opvragen en verwerken van XML data.