Uitgebreidere statistieken analyses

Als klant van de Belfabriek heeft u de beschikking over uitgebreide realtime bel statistieken. Daarnaast kunt u ook nog eens regelmatig geheel automatisch rapportages per e-mail ontvangen.

Mocht u toch nog behoeft hebben aan een uitgebreidere analyse van uw statistieken, dan hebben wij twee extra functies voor u.

Zoekmachine Gespreksstatistieken

Wanneer u deze functie inschakelt ontvangt u alle gespreksstatistieken ook in Google Analytics.

U kunt vervolgens de speciale rapporten uit Analytics gebruiken om een diepere analyse te maken, of om bijvoorbeeld uw gespreksstatistieken naast uw webstatistieken en Adwords gegevens te leggen.

Meer over het opzetten en gebruiken van onze Zoekmachine Gespreksstatistieken leest u in deze artikelen.

Statistieken als Excel file downloaden

Wist u dat u al uw bel gegevens ook als excel bestand kunt downloaden?

Logt u hiervoor in op uw online Mijn Belfabriek dashboard en gaat u naar Statistieken > Specificatie.

Bovenaan de pagina ziet u een Download als Excel knop. Wanneer u hierop klikt worden alle gegevens uit de geselecteerde periode verzamelt en in één handig Excel bestand gezet.

support service-number-download

Nadat u uw statistieken als excel bestand heeft gedownload, kunt u hier vrijuit uw eigen analyses mee doen, ze eventueel inladen in andere bestanden of er mooie grafieken van maken.

U kunt de gegevens eventueel ook als XML bestand downloaden.

Lees ook

Maak van gemiste gesprekken een nieuwe kans

Zet de belstatistieken naar uw hand