De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Vast mobiel integratie

Gepubliceerd in IVR

Vaste nummers met mobiele telefonie integreren


Steeds meer ondernemers zijn mobiel onderweg. En niet altijd meer aanwezig op 1 vaste kantoorlocatie.

Voor deze ondernemers is de vast mobiel integratie van Belfabriek de oplossing voor een perfecte telefonische bereikbaarheid.

Zo kan je eenvoudig op elk moment instellen naar welk telefoontoestel wij telefoongesprekken doorschakelen. Dit kan je eigen mobiele toestel, het mobiele toestel van een collega of het vaste toestel zijn bij iemand thuis. Onze vast mobiel integratie werkt dus niet alleen met mobiele telefoons, maar ook met vaste telefoons en is daarmee de meest flexibele oplossing die er is.

En ook technisch het beste. Met ons eigen telefonie platform en onze eigen telecom interconnectie leveren wij binnenkomende gesprekken rechtstreeks af op je mobiele telefoon.

Je hoeft hierbij geen app te installeren. Dit is belangrijk want oplossingen waarvoor je een app dient te installeren willen de binnenkomende gesprekken afleveren over Internet op deze app. Dat scheelt telecom interconnectie kosten en is dus vooral een goedkope budget oplossing en bedoeld om geld te besparen voor de serviceprovider.

Maar hoeveel is een binnenkomend gesprek voor jou waard? Veel van onze klanten adverteren op Google AdWords of investeren veel geld in andere reclame. Dan is het wel belangrijk dat elk telefoontje binnenkomt.

Het probleem met afleveren van gesprekken op een app is dat de app soms niet actief is. Of in slaapstand is. Dan komen heel veel telefoontjes niet aan. Je weet dit zelf niet en hebt dit ook niet in de gaten. Maar het is wel zo. Als je Google'd in het Engels op "softphone does not receive calls" zie je dat er een boel problemen zijn met de ontvangst van telefoongesprekken op apps. En dat hier ook geen goede oplossing voor is, anders dan de duurdere oplossing namelijk doorverbinden naar de mobiele telefoon via de mobiele operator interconnectie.

Kies daarom voor een vast mobiel integratie waarbij gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon worden afgeleverd. Dan weet je zeker dat het een zakelijke oplossing is die werkt.

Belangrijk: als je wilt weten of een gesprek binnenkomt op je privé mobiele nummer of je zakelijke nummer dan kunnen wij je een pieptoon laten horen als je het gesprek beantwoord. Zo kan je zakelijk en privé verkeer scheiden.

Je ziet met een telefoonnummer van de Belfabriek heb je de beste vast mobiel integratie voor je vaste nummer! Al je inkomende gesprekken op je vaste nummer worden doorgeschakeld naar je mobiele of vaste telefonie, zonder dat het nodig is een app te installeren.

Veelgestelde vragen:

Wat is vast mobiel integratie?

Vast mobiel integratie is een zakelijke telefonie oplossing waarbij er geen onderscheid meer is tussen mobiele telefoons en vaste telefoons. Ze worden allebei onderdeel van de belgroep.

Je bent dus niet meer gebonden aan 1 kantoorlocatie met een vaste telefonie omgeving, maar je telefoonnummer wordt doorverbonden met cloud telefonie naar het gsm netwerk of een vast toestel.

Middels onze geavanceerde telefooncentrale worden vaste en mobiele telefoons met elkaar geïntegreerd. Op die manier kan er met een mobiel toestel zakelijke telefonie gevoerd worden. Voor bellers is er geen verschil merkbaar. Vast mobiel integratie kan aan alle lokale088-085-0800- en 0900- telefoonnummers gekoppeld worden.

Voordelen van vast mobiel integratie

Met vast mobiel integratie wordt de telefonische dienstverlening van jouw organisatie op verschillende punten verbetert:

Flexibele bereikbaarheid

Collega's zijn niet meer verplicht om op locatie aan een vaste telefooncentrale om te werken. Met vast mobiel integratie kan iedereen thuis of onderweg via mobiele telefonie bereikbaar blijven voor klanten op 1 zakelijk nummer.

Met één vast nummer is de organisatie bereikbaar op zowel vaste als mobiele toestellen

Klanten kunnen het zakelijke telefoonnummer van je bedrijf bellen en wij schakelen de beller door naar jou of een beschikbare collega, ongeacht of deze op dat moment verbonden is via mobiele telefonie of vaste telefonie.

Behoud van professionele en zakelijke uitstraling

Bellers zien één zakelijk nummer. Ook als medewerkers uitbellen verschijnt gewoon het vaste zakelijk nummer op het display. Je blijft dus dezelfde professionele uitstraling houden.

Zelf bepalen waar gesprekken naar worden doorgeschakeld

Als ondernemer bepaal jij zelf op welk toestel jij op dat moment gesprekken beantwoord. Onze telefooncentrale schakelt door naar je mobiele nummer of vaste telefoon.

Dezelfde functionaliteiten op mobiele en vaste toestellen

Ongeacht of medewerkers met een vast of mobiel toestel bellen, de functionaliteiten en mogelijkheden zijn hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstmeldingwachtrij of de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen.

Voor wie is vast mobiel integratie geschikt?

Vast mobiel is voor elke ondernemer en organisatie geschikt. Vooral voor organisaties die de volgende punten belangrijk vinden:

Gemakkelijk opschalen

Vast mobiel integratie maakt het makkelijk om de telefonische capaciteit op te schalen in tijden van drukte of bij snelle groei van de organisatie.

Hybride werken

De mogelijkheid om hybride te werken wordt steeds belangrijker waarbij collega's een deel van de werktijd op kantoor en een deel thuis werken. Vast mobiel integratie maakt het gemakkelijker om een hybride werkomgeving in te richten. Medewerkers kunnen op kantoor, thuis of onderweg bereikbaar zijn met een mobiel toestel en zijn niet langer gebonden aan een kantoor.

Flexibele inrichting van de telefonische klantenservice

Als de organisatie om wat voor reden dan ook behoefte heeft aan een flexibele opzet van de telefonische klantenservice is vast mobiel integratie onmisbaar.

Toekomstbestendig werken met vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie is een slimme en eenvoudige telefonieoplossing voor organisaties die hun zakelijke telefonie centrale willen uitbreiden. Mobiele toestellen worden eenvoudig geïntegreerd in de vaste zakelijke telefooncentrale. Vast mobiel integratie is uitstekend geschikt voor organisaties die een hybride vorm van werken willen hanteren, of gemakkelijk willen opschalen in tijden van drukte. Het biedt een flexibele oplossing en zorgt ervoor dat de organisatie is ingericht om ook in de toekomst optimaal te kunnen blijven presteren op het gebied van zakelijke telefonische dienstverlening.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: