Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Vast telefoonnummer aanvragen

Alle voordelen van een lokaal vast nummer met de unieke functies van de Belfabriek!

Waarom een lokaal vast nummer aanvragen?

Lokale nummers geven bellers een gevoel van vertrouwdheid door aan te geven dat ze in de buurt zijn.


Overal toegankelijk

Oproepen die binnenkomen op uw gekozen lokale nummer worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoonlijn. U kunt het telefoonnummer waarnaar u doorschakelt zo vaak wijzigen als u wilt, in real time, via de telefoon of via onze handige app.


Gratis bellen

Ja, u leest het goed. Met een 010, 020, 030, 040, 050 nummer van Belfabriek kunt u gratis bellen (eerlijk gebruik/fair use beleid van toepassing). Als ZZP en MKB organisatie valt u over het algemeen ruim binnen deze regeling en is er dus geen sprake van belkosten.


Verwijder de laatste barrière voor uw bellers

Een betaald servicenummer kan voor sommige bellers een reden zijn om u niet te bellen. Geen telefoontje betekent een gemiste verkoopkans. Mis nooit een verkoopkans door uzelf tegen vast lokaal tarief ter beschikking te stellen van al uw klanten.


Onvergetelijke telefoonnummers

Bij Belfabriek heeft u een uitgebreide selectie van lokale nummers. U kiest het nummer dat uw bellers het beste bevalt. Bijvoorbeeld een naamnummer zoals 010-PIZZAROTTERDAM of een gemakkelijk te onthouden combinatie van cijfers, bijv. 020 020 0404.


Werkt met uw huidige telefoons

U hebt geen nieuw toestel of een andere telefoonlijn nodig voor uw eigen lokaal nummer. U geeft aan welk toestel u wilt dat uw nummer belt, en wij doen de rest.


Beste van beide werelden: vast nummer op mobiel

Met een vast lokaal nummer van Belfabriek, profiteert u van het beste van beide werelden: de vertrouwdheid en professionaliteit van een lokaal vast nummer i.c.m. de flexibiliteit van een mobiel toestel. Een 06 nummer komt vaak toch amateuristisch over. Met Belfabriek kunt u o.a. een Rotterdams 010, Amsterdams 020, Utrechts 030, Eindhovens 040, Gronings 050 en alles daar tussenin beheren vanaf een mobiele telefoon. Staat uw gewenste lokale telefoonnummer er niet bij in onderstaande overzicht?

Neem vrijblijvend contact met onze klantenservice op door te bellen naar ons kosteloze telefoonnummer: 0800-235 3227.

Of anderzijds kunt u een e-mail sturen naar: post@belfabriek.nl of het contactformulier gebruiken.

In principe zijn alle telefoonnummers mogelijk, mits deze nog niet geregistreerd zijn.

Bij Belfabriek betaald u, in tegenstelling tot bij andere aanbieders, niet meer om een mooi, eenvoudig te onthouden telefoonnummer vast te leggen.

Laat ons u helpen om uw ideale telefoonnummer vast te leggen.

Almere 036 nummer

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Amsterdam 020 nummer

Arnhem 026 nummer

Breda 076 nummer

Haags 070 nummer

Eindhoven 040 nummer

Groningen 050 nummer

Nijmegen 024 nummer

Rotterdam 010 nummer

Tilburg 013 nummer

Utrechts 030 nummer

Zelf een nieuw vast telefoonnummer kiezen en aanvragen

Een van de belangrijkste zaken aan een bedrijf is het imago. Het imago wordt gecreëerd door tal van verschillende aspecten. Naast de geleverde diensten en of producten is ook de bereikbaarheid vaak een essentieel onderdeel. U wilt natuurlijk dat uw klanten altijd met hun vragen bij u terecht kunnen en dat deze snel geholpen kunnen worden. Een van de meest gebruikte contactkanalen tussen bedrijf en klant, is nog steeds de telefoon. Als bedrijf is een goed zichtbaar telefoonnummer dan ook een must. De Belfabriek helpt bedrijven aan een vast telefoonnummer die bijdraagt aan de bereikbaarheid en de betrouwbaarheid van uw bedrijf.

Profiteer van vele extra opties met een vast nummer van de Belfabriek

Een telefoonnummer aanvragen is natuurlijk zo gepiept, maar als bedrijf is er echter meer nodig om via de telefoon uw klanten op maat te kunnen bedienen. Met een vast nummer van de Belfabriek profiteert u als bedrijf niet alleen van de gemakken van een vast nummer en goede bereikbaarheid, maar zijn er ook nog eens tal van extra opties mogelijk om uw klanten nog beter te bedienen. Hierbij valt te denken aan zaken, zoals keuzemenu, bij uw bedrijf passende wachttonen of voice overs en een digitaal antwoordapparaat. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om statistieken te bekijken en het klantgedrag te monitoren en analyseren, waarmee de service nog meer verbeterd kan worden.

Met een regionaal vast nummer is uw bedrijf nog betrouwbaarder

Als bedrijf wilt u te allen tijde een zo betrouwbaar mogelijk imago uitstralen. Vooral wanneer het belangrijk is om binding te hebben met de regio, is het aanschaffen van een vast nummer een absolute pré. Klanten zien hiermee dat het bedrijf te vertrouwen is en zijn sneller geneigd om contact op te nemen dan wanneer er een ander servicenummer of een onbekend 06 nummer gebeld dient te worden. Bij de Belfabriek kunt u kiezen voor een vast nummer uit elke regio van Nederland, waaronder dus 010 nummers020 nummers en 070 nummers, en verbetert u direct het lokale imago van uw bedrijf.