Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Vast telefoonnummer aanvragen

Alle voordelen van een lokaal vast nummer met de unieke functies van Belfabriek!

Waarom een lokaal vast nummer aanvragen?

Lokale nummers geven bellers een gevoel van vertrouwdheid door aan te geven dat ze in de buurt zijn.


Overal toegankelijk

Oproepen die binnenkomen op jouw gekozen lokale nummer worden doorgeschakeld naar jouw nieuwe of bestaande telefoontoestel. Je kunt het telefoonnummer waarnaar je doorschakelt zo vaak wijzigen als je wilt, in real time, via de telefoon of via onze handige app.


Gratis bellen

Ja, u leest het goed. Met een lokaal nummer van Belfabriek kan je gratis bellen.


Mooi telefoonnummers

Bij Belfabriek heb je een uitgebreide selectie van lokale nummers. Je kiest het nummer dat jouw bellers het beste bevalt. Bijvoorbeeld een naamnummer zoals 010-PIZZAROTTERDAM of een gemakkelijk te onthouden combinatie van cijfers zoals 020-0200404.


Werkt met jouw huidige telefoons

Je hebt geen nieuw toestel of een andere telefoonlijn nodig voor een lokaal nummer. Je geeft aan op welk toestel je wilt dat jouw nummer belt, en wij doen de rest !


Almere 036 nummer

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Amsterdam 020 nummer

Arnhem 026 nummer

Breda 076 nummer

Den Haag 070 nummer

Eindhoven 040 nummer

Groningen 050 nummer

Nijmegen 024 nummer

Rotterdam 010 nummer

Tilburg 013 nummer

Utrechts 030 nummer

Zelf een nieuw vast telefoonnummer kiezen en aanvragen

Een van de belangrijkste zaken aan een bedrijf is het imago. Het imago wordt gecreëerd door tal van verschillende aspecten. Naast de geleverde diensten en of producten is ook de bereikbaarheid vaak een essentieel onderdeel. Je wilt natuurlijk dat jouw klanten altijd met hun vragen bij jou terecht kunnen en dat deze snel geholpen worden. Een van de meest gebruikte contactkanalen tussen bedrijf en klant is nog steeds de telefoon. Als bedrijf is een goed zichtbaar telefoonnummer dan ook een must. Belfabriek helpt bedrijven aan een vast telefoonnummer die bijdraagt aan de bereikbaarheid en de betrouwbaarheid van jouw bedrijf !

Profiteer van vele extra opties met een vast nummer van de Belfabriek

Een telefoonnummer aanvragen is natuurlijk zo gepiept, maar als bedrijf is er echter meer nodig om via de telefoon jouw klanten op maat te kunnen bedienen. Met een vast nummer van Belfabriek profiteer jij als bedrijf niet alleen van de gemakken van een vast nummer en goede bereikbaarheid, maar zijn er ook nog eens tal van extra opties mogelijk om jouw klanten nog beter te bedienen. Hierbij valt te denken aan een keuzemenu en een digitaal antwoordapparaat. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om statistieken te bekijken en het klantgedrag te monitoren en analyseren, waarmee jouw telefonische service nog meer verbeterd kan worden.

Met een regionaal vast nummer is jouw bedrijf nog betrouwbaarder

Als bedrijf wil je te allen tijde een zo betrouwbaar mogelijk imago uitstralen. Vooral wanneer het belangrijk is om binding te hebben met de regio, is het aanschaffen van een vast nummer een absolute pré. Klanten zien hiermee dat het bedrijf te vertrouwen is en zijn sneller geneigd om contact op te nemen dan wanneer er een ander servicenummer of een onbekend 06 nummer gebeld dient te worden. Bij Belfabriek kun je kiezen voor een vast nummer uit elke stad van Nederland, waaronder dus 010 nummers020 nummers en 070 nummers. Zo verbeter jij direct het lokale imago van jouw bedrijf.

Gelukkige Belfabriek klanten: