Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

VoIP tarieven eenvoudig vergelijken overzicht

VoIP prijzen overzicht: de beste zakelijke VoIP deal vindt u zó.

Start

€22.50 per maand

2

gebruikers

1

nummer

Vast op mobiel

fair-use bellen en gebeld worden binnen NL

 • Welkomsttekst

 • Voice email

 • 085 of lokaal nummer

Kantoor

€45 per maand

5

gebruikers

1

nummer

Vast op mobiel

Fair-use bellen en gebeld worden binnen de EU

 • Welkomsttekst

 • Wachtrij

 • Keuzemenu

 • Voice email

 • Call recording

 • 088/0800/0900 nummer

 • Medewerker beschikbaarheid app

 • Callcenter app

 • Medewerker app

Enterprise

Bel ons voor een offerte

We bouwen een op maat telefonie oplossing voor u

Onbeperkt aantal gebruikers

Onbeperkt aantal belminuten

Facturatie op maat

 • Softphone’s met bedrijfslogo

 • Eigen apparatuur in uw datacenter, ons datacenter of op uw kantoorlocatie

 • Belfabriek als carrier, uw eigen carrier of buitenlandse carrier

 • 1 land of meerdere landen

Meest complete pakket aan functies

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag:

Andere aanbieders van zakelijke telefoonnummers rekenen allerlei additionele kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, enzovoort. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

FunctiesBelfabriekAndere Aanbieder
BelfilterGratisExtra kosten
Centraal nummer filialenGratisExtra kosten
Digitaal antwoord apparaatGratisExtra kosten
Direct doorverbindenGratisExtra kosten
Eindbestemmingen wijzigenGratisExtra kosten
Gesprekken opnemenGratisExtra kosten
Internationale telefonieGratisExtra kosten
KeuzemenuGratisExtra kosten
Piekverkeer opvangGratisExtra kosten
SMS toolGratisExtra kosten
StatistiekenGratisExtra kosten
Statistieken per e-mailGratisExtra kosten
VIP whitelistGratisExtra kosten
Vooraankondigingstoon GratisExtra kosten
WachtrijGratisExtra kosten
WebhookGratisExtra kosten
WelkomstmeldingGratisExtra kosten
Maatwerk telefonieGratis & uniekExtra kosten
Virtueel callcenterGratis & uniekExtra kosten
Totale abonnementskosten / maand45 €€75 tot €150
Alle bedragen zijn exclusief btw

Anno 2022 zijn wij niet voor niets marktleider

Lees waarom zakelijk Nederland voor de Belfabriek kiest:

- Compleet zakelijke telefonie pakket: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android). Alles inbegrepen, geen extra kosten voor de verschillende onderdelen van het telefoonsysteem.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke professionele zakelijke telefoonnummers gemakkelijk registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070, enzovoort), internationaal (o.a. Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Vast tarief vanaf 22.5 per maand.

- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij uw eerste Yealink zakelijke telefoontoestel, t.w.v. 75 Euro, gratis toesturen. Voor overige bedrijven kan het telefoontoestel vrijblijvend op proef verstrekt worden. Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Een VoIP telefooncentrale installeren wordt daarmee een fluitje van een cent. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de hardphones. Onze experts kennen de telefoon vanbinnen en vanbuiten.

Hoewel de telefoon uitermate gebruiksvriendelijk is, kunt u er van op aan dat onze specialisten u snel kunnen helpen mochten er vragen ontstaan.

De configuratie en verzending van bureautelefoons aan uw werknemers naar de locatie van uw keuze:

Naar het huisadres van de thuiswerker

Naar het hoofdkantoor of verschillende filialen

Naar internationale kantoren

Bestel voor 23:59 uur, en begin morgen met bellen en gebeld worden.

Bestel nu

VoIP Tarieven: veelgestelde vragen

U hoeft geen speciale telefoon aan te schaffen die geschikt is voor VoIP. U kan gewoon een softphone (online bellen software) gebruiken via een computer. Ook zijn er apps voor mobiele toestellen, zowel de iPhone en andere Apple toestellen als Android (Samsung toestellen).

Maar, als u toch een voorkeur hebt voor de look en feel van de traditionele bureautelefoon, zijn er een aantal telefoons die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan en de ervaring van VoIP verbeteren. Deze speciale telefoons kunnen variëren van rond de 50 Euro tot aan 1000 Euro, afhankelijk van wat ze moeten doen:

Bureau IP telefoons

Als u gehecht bent aan het uiterlijk, het gevoel en de functionaliteit van gewone bureautelefoons... IP-telefoons geven u het uiterlijk en het gevoel van een traditionele vaste lijn met alle functies van VoIP.

Als u alleen de basis wilt, kunnen deze telefoons ongelooflijk betaalbaar zijn. Als u bereid bent om een beetje extra te besteden, de beste telefoons ondersteunen HD gesprekskwaliteit en hebben LCD-schermen die u voorzien van speciale functies.

Wist u dat? Nieuwe aanvragen bij Belfabriek ontvangen vrijblijvend een van de beste bureau IP telefoons beschikbaar op de markt op proef, namelijk de Yealink T-43U. Zo valt u in ieder geval geen buil aan het proberen van een VoIP telefoon.

Het Belfabriek VoIP telefoonsysteem is plug & call. D.w.z. kind kan de was doen. U ontvangt inlog-gegevens voor het webportaal, de app kunnen u en/of uw medewerkers eenvoudig installeren via QR-code. En de VoIP telefoon? Die installeert zichzelf na aansluiten. Geen noodzaak dus om technici te laten langskomen op uw kantoor of homeoffice met alle kosten van dien, alles werkt gewoon out of the box.

Zonder twijfel. Dat komt omdat VoIP niet de hardware of het onderhoud vereist dat een vaste telefoonlijn wel heeft. Met een traditionele telefooncentrale, kan uw factuur exponentieel stijgen als u problemen ondervindt, of als uw systeem moet worden onderhouden, of als u nieuwe apparatuur nodig hebt ...

Met VoIP, weet u wat u krijgt en precies wat u ervoor betaalt. Het is over het algemeen altijd voordeliger dan een vaste lijn, met veel meer mogelijkheden.

Het Belfabriek Start pakket is beschikbaar vanaf 22.5 Euro per maand. Ideaal voor ZZP en bijvoorbeeld kleine webshops.

Er is nog een andere kostenpost die we tot nu toe niet vermeld hebben, omdat we denken dat u die waarschijnlijk al in overweging genomen hebt en dat is solide internet. In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale, zal hosted telefonie simpelweg niet werken zonder internet. Voor een consistente goede telefoniedienst, zou u moeten streven naar een internet snelheid van minstens 10Mbps, dit is een relatief lage lat, en u zult merken dat dit ver overschreden wordt door de meeste zakelijke internet pakketten. Echter, als u net begint, is het iets om te overwegen. Internet tarieven voor bedrijven variëren enorm afhankelijk van uw behoeften, maar beginnen meestal rond de 50 Euro per maand, en lopen op tot in de honderden voor grotere, meer veeleisende bedrijven.