De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Alles-in-1 plug en play VoIP telefooncentrale

Laat jouw medewerkers overal telefoongesprekken ontvangen:

thuis en op kantoor.Bestel

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Het meest complete pakket voor de zakelijke gebruiker

Op zoek naar een nieuwe VoIP telefooncentrale? Over vijf minuten niet meer!

Bellen en gebeld worden? Daar willen we eigenlijk niet over nadenken. Telefonie moet werken. Zonder gedoe, gepriegel, geregel of gezeur. Alleen: veel VoIP telefooncentrales zijn omslachtig. Bijvoorbeeld omdat er vaak dingen moeten worden aangepast of ingesteld. Bovendien wordt je met allerlei technische opties geconfronteerd die hoofdbrekens kunnen opleveren.

Het Belfabriek telefoonsysteem werkt wél. Voor alle medewerkers. Op alle plekken en locaties. Bovendien wordt het continu doorontwikkeld. En door ons beheerd en geconfigureerd. Jij bent (en belt) dus altijd up to date. Met je zakelijke nummer.

Het Belfabriek telefoonsysteem werkt met alle toestellen. Op kantoor, thuis en onderweg, want mobiel wordt volledig ondersteund. Jij bepaalt dus zelf welke collega's met welk type toestel werken. Dat kan ook bellen via een computer zijn met een koptelefoon want met onze VoIP telefooncentrale worden computers ook onderdeel van de belgroep als jij dat wilt!Gemak dient de mens

Onze zakelijke VoIP telefooncentrale is geautomatiseerd en makkelijk in te richten. En als je nieuwe toestellen wilt worden die razendsnel verzonden vanuit ons gerobotiseerde magazijn. Voor 22:00 uur besteld, is de volgende werkdag op de werkplek. Volledig voorgeconfigureerd. Wil je dat we toestellen bij medewerkers thuis of juist op meerdere (Europese) kantoorlocaties bezorgen? In-house logistiek betekent dat we volkomen flexibel zijn.

Hoe werkt het?

Snel! Een nieuw telefoonnummer sluit je zelf aan via het bestelproces op onze website. Uiteraard kan je ook een van onze collega's inschakelen om het belteam van nummers en toestellen te voorzien.

Internationaal bellen

Belfabriek is actief in bijna alle Europese landen, dus ook internationale nummers kunnen worden aangesloten. Wil jij de stap maken naar een ander land? Afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving voorzien wij jou vaak binnen één werkdag al van een nieuw lokaal buitenlands nummer voor een optimale bereikbaarheid.

Doen? Doen!

Vraag meteen je aan eigen VoIP centrale aan met een nummer of bestel jouw eerste bureautoestel. Meer weten? Neem gerust contact op. We hebben sinds onze oprichting in het jaar 2000 veel ervaring in de zakelijke VoIP telefonie markt.

Goed om te weten: Belfabriek is geen reseller, maar een direct-writer: wij doen alleen zaken met eindgebruikers - een garantie op korte lijnen en directe, persoonlijke ondersteuning door onze eigen medewerkers ! Wij hebben onze eigen interconnectie en onze eigen door ons ontwikkelde VoIP telefooncentrale klaarstaan met alle geavanceerde functies.Jouw voordelen:

  • Het meest gebruiksvriendelijke telefoonsysteem. Beloofd.

  • Voorgeconfigureerde VoIP toestellen met 5 jaar garantie, plug & play!

  • Onbeperkt aantal voorgeconfigureerde Belfabriek softphones, plug & play 

  • Geschikt voor kantoren, thuiswerkers, filialen, Europese vestigingen, enz.

Dit systeem is ideaal voor: klinieken, artsen, zelfstandig ondernemers, bedrijven met meerdere filialen, ondernemingen met vestigingen in meerdere landen, startende ondernemers, overheidsinstanties, franchiseorganisaties, landelijke ketens, bedrijven die een speciaal nummer willen openen voor een specifiek doel, afdelingen binnen bedrijven die een belgroep willen opzetten, marketeers, wereldwijde merken, nooddiensten, spoeddiensten

Op Elke Locatie

Een telefoonsysteem dat werkt op elke locatie. Een volledig systeem waarmee collega's op kantoor, thuis en onderweg kunnen bellen en gebeld worden !

Ontvang het nieuwste telefoontoestel voor op je werkplek

Gebruik je huidige mobiele en vaste telefoons in een belgroep

Ook op de PC en Mac kan je onze belsoftware installeren

Meerdere apps voor je iOS of Android toestel

Plug en play: voor 22:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd !

Bestelwijze en proces

Je kunt 24 uur per dag / 7 dagen per week je order plaatsen op onze website !

Telefoonnummers

Afhankelijk van het land en de reeks kunnen wij nummers direct uitgeven en activeren of dienen wij eerst een registratie te voltooien op je bedrijfsnaam bij de relevante overheidsorganisatie.

Telefoontoestellen

Gebruik je de door ons aanbevolen Yealink toestellen dan kunnen wij deze voor-configureren. Je hebt dan een plug en play ervaring. Voor 22.00 uur besteld is de volgende werkdag reeds geleverd !

SIP accounts

Deze kun je zelf eenvoudig aanmaken via de webinterface. Zo kun je eenvoudig accounts aanmaken voor alle devices die je wilt aansluiten.

Een belteam maken met al je telefoons

Met al je collega's - thuis of op kantoor kun je eenvoudig een belteam vormen.

Wij hebben meerdere app's waaruit je kunt kiezen zodat je precies de juiste app en functionaliteit krijgt die in jouw situatie het handigst is.

Onze oplossingen werken met bestaande (mobiele) telefoons en uiteraard ook nieuwe telefoons die wij desgewenst leveren.

Hardphones worden voor-geconfigureerd vanuit ons eigen warehouse verzonden.

Collega's ontvangen download links naar voor-geconfigureerde softphones, naar keuze voor desktop en/of mobiel.

Jouw Softphone

Ben je een fanatieke Skyper? Of bel je al met een ander softwarepakket? Dan weet je al wat een softphone is: een programma waarmee je op de computer kunt bellen. Net als op uw laptop, mobiele telefoon of tablet. Als Windows, Linux, Android of iOS zich er thuisvoelen, is de kans groot dat een softphone werkt. Maar welke kiest je?

Als je gebruikmaakt van ons Telefoonsysteem is de Belfabriek softphone de beste optie. Vooral omdat onze softphone naadloos met het Telefoonsysteem samenwerkt en alle belangrijke instellingen zijn voorgeconfigureerd. Een echte plug & call oplossing, want je hoeft alleen je wachtwoord in te voeren of een QR code (nieuwe feature!) te scannen om ‘in de lucht’ te komen. Makkelijker kan niet! Ook handig: het adresboek werkt in de softphone omgeving.

Combineren? Geen probleem!
Het Belfabriek Telefoonsysteem werkt met softphones, maar ook met een combinatie van softphones, reguliere toestellen en mobiele devices. Jij bepaalt zelf de ideale opstelling! Wat heeft medewerker X of Y nodig? Jij geeft het aan. Wij verzorgen de soepele uitrol. Goed om te weten: de softphone is onderdeel van het Belfabriek Telefoonsysteem. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden.

De vijf grootste voordelen

  • Regelmatig nieuwe updates

  • Voorgeconfigureerde oplossing

  • Eenvoudig in te stellen met een QR code

  • Toegang tot centraal adresboek

  • 100 werkplekken? Branding van de softphone is mogelijk!

Je zakelijke telefoonnummer precies zoals jij dat wilt !

Registreer je telefoonnummer bij Belfabriek en je krijgt de volledige controle over je zakelijke telefoonnummer dankzij onze handige apps en functies !

Je beschikt realtime over de belangrijkste statistieken en past met één klik alle instellingen aan. Overal en altijd.

De heldere verbindingen en tarieven zijn niet de enige redenen waarom slimme ondernemers hun telefoonnummer bij Belfabriek registreren. Met ons royale pakket aan functies krijg je meer functies die andere providers en startups niet kunnen bieden.

Even belangrijk zijn de vrijheid en de controle die je dankzij onze apps hebt !Belfilter

Zijn er bellers die je liever niet toestaat een bepaald nummer te bellen, om wat voor reden dan ook? Je kunt ze gemakkelijk blokkeren met de oproepfilterfunctie.

Eindbestemmingen wijzigen

Bellers worden naar al je telefoons doorverbonden: vast, mobiel, VOIP of traditioneel. Je kunt deze bestemming wijzigen wanneer en zo vaak je maar wilt.

Fluistertoon

Veel ondernemers hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt !

Internationale telefonie

Nationaal of in andere landen telefoongesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Jouw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakel je bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

Statistieken

Je neemt een zakelijk telefoonnummer vooral om de bereikbaarheid van je bedrijf te optimaliseren. Je wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet je of je de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij jouw telefoonnummer.

Telefoon doorschakelen

Jouw telefoonnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn of een mobiele telefoon.

Telefoongesprekken terugluisteren

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een zakelijk nummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door Belfabriek worden gehost.

Text to Speech Spraak Bot ✨

Laat de computer jouw tekst uitspreken. Het is niet van een echte stem te onderscheiden !

VIP whitelist

Wil jij op jouw zakelijke telefoonnummer alleen toegang verlenen aan een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorg je ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie je telefoonnummer bedoeld is.

Voicemail

Je hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al jouw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of je om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat jij meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vang je eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het vaak eerste dat je hoort wanneer je een grote onderneming belt. 

Veelgestelde vragen:

Wij hebben de techniek geheel in eigen beheer. Wij zijn geen wederverkoper, de VoIP telefooncentrale is door ons ontwikkeld. Wij kunnen daarom direct en helder antwoord geven en functionaliteiten ontwikkelen.

Een traditionele telefooncentrale werkt met vaste telefoonlijnen, een VoIP telefooncentrale werkt over Internet en is ook bereikbaar via Internet.Nee, daar waar mogelijk verlopen gesprekken via privé data netwerken van de telecom operators. Zo krijg je de beste kwaliteit. Alleen het laatste stukje, namelijk tussen de beller en de VoIP telefooncentrale verloopt via Internet. Maar ook dat kan natuurlijk over een privé glasvezel verbinding.Binnen 1 werkdag hebben wij een telefoonnummer voor je actief inclusief VoIP telefonie en VoIP toestellen of in eerste instantie doorgeschakeld naar je mobiele telefoon.De cloud is een verzamelterm voor functionaliteiten gehost door een aanbieder die toegankelijk via het Internet zijn op de apparatuur van deze aanbieder. Bijvoorbeeld telefonie, email of een online kalender in de cloud.Jazeker dat kan en is soms gewenst bij kantoren met een eigen datacentrum en glasvezelverbinding.Er zijn tientallen VoIP centrales op de markt inmiddels en duizenden resellers die deze wederverkopen. Onthoud: wij hebben ons eigen unieke platform wat niemand anders heeft, en wij doen rechtstreeks zaken met de eindgebruiker.Jazeker, wij ondersteunen koppelingen naar meerdere CRM pakketten. Vraag na of we ook jouw pakket ondersteunen of kunnen toevoegen aan dit rijtje als integratie.Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: