Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Gebruiksvriendelijke online bellen software

Met een softphone laat je elke computer en elke mobiel deel uitmaken van jouw telefoonsysteem.

Maak van je computer een telefoon

Bel je weleens met Skype of Teams? Dan weet je wat een softphone is: een programma waarmee je op de computer kunt bellen.

Als je gebruikmaakt van ons telefoonsysteem kunt je al je computers en mobiele telefoons onderdeel laten uitmaken van je belteam.Je hoeft alleen maar de Belfabriek softphone te downloaden.

Zo kun je eenvoudig bel-groepen maken met verschillende devices op verschillende werkplekken, precies zoals jij dat wilt !

Regelmatig nieuwe updates

Voorgeconfigureerde oplossing

Eenvoudig in te stellen met een QR code

Eenvoudig te bestellen !

KIes je eigen softphone

Als je gebruikmaakt van ons telefoonsysteem heb je de mogelijkheid om een softphone te gebruiken.

Bij ons kun je elke softphone kiezen van elke software ontwikkelaar die je wilt en in je belteam opnemen.

Wij gebruiken zelf de Bria software van Counterpath.
Je bent bij ons dus niet gebonden aan 1 merk softphone.

Belangrijk is dat softphone's voordelen maar ook nadelen kennen.

Een softphone op de vaste computer werkt doorgaans perfect. Met een headset op je computer is deze een volwaardig telefoontoestel geworden.

Dit is handig als je veel gesprekken ontvangt of maakt, je houdt namelijk beide handen vrij om te typen. En je hoeft geen investering te doen in nieuwe bureau telefoons (alleen in headsets).

Een softphone op de mobiele telefoon heeft nadelen.

Het belangrijkste nadeel van een softphone is dat het een app is op de mobiele telefoon. En een app sluit zichzelf af, of gaat na verloop van de tijd in de slaapstand.

Vanaf dat moment ontvang jij geen inkomende telefoongesprekken meer. Zonder dat je dit in de gaten hebt.

Wij raden het gebruik van softphone's (welke dan ook) op mobiele telefoons dan ook af. Dit zijn vooral budget oplossingen voor goedkoper bellen.

Je zakelijke telefoonnummer precies zoals jij dat wilt

Laat onze medewerkers je telefoonnummer inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt daarna eenvoudig zelf nog aanpassingen doen of door ons laten doen zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt !

Belfilter

Zijn er bellers die je om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? Je kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt je je toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

Centraal nummer filialen

Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over alle filialen in een land.

Direct doorverbinden

Jouw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn of een mobiele telefoon.

Eindbestemmingen wijzigen

Jouw zakelijke telefoonnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de bellers doorverbindt naar al je telefoons: vast, mobiel, VOIP of traditioneel. Je kunt deze eindbestemming wijzigen wanneer en zo vaak je maar wilt.

Internationale telefonie

Nationaal of in andere landen telefoongesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Jouw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakel je bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

SMS verzend tool

Voor korte berichten naar je klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuur je deze naar grote groepen? De SMS tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Statistieken

Je neemt een zakelijk telefoonnummer vooral om de bereikbaarheid van je bedrijf te optimaliseren. Je wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet je of je de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij jouw telefoonnummer.

Telefoongesprekken terugluisteren

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een zakelijk nummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door Belfabriek worden gehost.

Text to Speech spraakbot

Laat de computer jouw tekst uitspreken. Het is niet van een echte stem te onderscheiden !

VIP whitelist

Wil jij op jouw zakelijke telefoonnummer alleen toegang verlenen aan een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorg je ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie je telefoonnummer bedoeld is.

Virtueel callcenter

Met een virtueel callcenter zorg jij ervoor dat bellers eerlijk en gelijkmatig over beschikbare collega's worden verdeeld, thuis, op kantoor of op welke plek dan ook.

Voicemail

Je hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al jouw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of je om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Vooraankondigingstoon

Veel ondernemers hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt !

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat jij meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vang je eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat je hoort wanneer je een professionele organisatie belt.

Probeer het Belfabriek systeem vandaag nog!

Een telefoonsysteem dat werkt voor al je collega's: op kantoor, thuis of onderweg !

Probeer nu

Gelukkige Belfabriek klanten:

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon