• Betrouwbare partner

  De Belfabriek is al sinds 2000 actief. Zo’n lange geschiedenis was niet mogelijk geweest zonder de vele tevreden klanten. Wij betalen volgens afspraak maandelijks de inkomsten van 0900-nummerhouders uit en routeren de gesprekken over het stabiele KPN-netwerk.

 • Veel extra functies

  Constant uitbreiden en upgraden betekent dat wij een snelle en complete infrastructuur kunnen bieden. Met de vele extra functies waar al onze klanten toegang toe krijgen, is ook úw servicenummer voorbereid op geleidelijke groei of belpieken.

 • Gespecialiseerd in servicenummers

  Waar andere providers 0800-nummers en 0900-nummers als bijzaak zien, vormen servicenummers de kernactiviteit van de Belfabriek. Dat betekent dat wij al onze aandacht en investeringen op deze dienstverlening richten.
  En dat merkt u.

 • Transparante tarieven

  Bij ons geen nare verrassingen achteraf. U betaalt een vast maandbedrag en geniet daarbij vele extra functies. Daarnaast zijn onze beltarieven zeer aantrekkelijk en kunt u op elk moment wijzigingen aan uw account doorvoeren.

 • Snel en duidelijk

  Een servicenummer of bedrijfsnummer bij de Belfabriek registreren? Wij houden het registratietraject kort en laten het u weten wanneer uw nummer geactiveerd is.

 • Volledige controle

  Bij de Belfabriek registreert u uw nummer eenvoudig online. Ook het analyseren van uw statistieken, het beheren van uw nummer en de extra functies doet u in uw eigen online controle paneel.

Hoor het eens van een ander

We houden er niet van om hoog van de toren te blazen. Bekijk daarom liever de beoordelingen van onze klanten.
Op diverse onafhankelijke websites, waaronder Kiyoh.nl, Feedbackcompany.nl en op Google+, delen zij hun ervaringen bij de Belfabriek met u.

Zo maakt u een geïnformeerde keuze.

servicenummer 4.2 5 1 83

Beoordelingen door klanten

waardering:

8.4

/10

83 beoordelingen
99% beveelt dit bedrijf aan

Overtuigd van de voordelen?

Bekijk in onze 0800-, 0900-, 085-, of 088-nummershop welke nummers nog vrij zijn en plaats uw bestelling meteen. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die met plezier op 0800-BELFABRIEK.