De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
Belgi√ę:0800-77 899
Intl:ūüĆć +31(0)85 400 5588

Inhoudsopgave

Welke gemeente heeft kengetal 010?


Wat kost het om naar een 010 telefoonnummer te bellen?


Hoe kan ik de eigenaar van een telefoonnummer vinden?


Kan ik ook een 010 nummer registreren?


Waarom zou ik een Rotterdam 010 nummer kiezen ?


Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Welke gemeente heeft kengetal 010?

Het kengetal 010 hoort bij Rotterdam. Het netnummer 010 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes, namelijk, Berkel en Rodenrijs, Maasland, Bergschenhoek, Bleiswijk, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, Schiedam, de Albrandswaard, Poortugaal, Hoogvliet, Capelle aan den IJssel, Pernis, Vondelingenplaat en de Botlek.


Wat kost het om naar een 010 telefoonnummer te bellen?


010 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.

Kan een 010 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 010 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.Hoe kan ik een 010 nummer opzoeken (eigenaar bij nummer vinden?)Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Nederlandse nummers waaronder netnummer 010. Je voert het 010 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 010 nummer en ook: sinds wanneer is dit 010 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.Kan ik ook een 010 nummer registreren?


Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 010 nummer aanvragen  via Belfabriek. We kunnen dit 010 netnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld. Wel dien je een adres te hebben in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Maasland, Bergschenhoek, Bleiswijk, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, Schiedam, de Albrandswaard, Poortugaal, Hoogvliet, Capelle aan den IJssel, Pernis, Vondelingenplaat of de Botlek.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 010 netnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 010 netnummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 085-nummer.


Waarom een Rotterdam telefoonnummer kopen?

Rotterdam is de tweede grootste gemeente van Nederland. De grootste haven van Europa is hier te vinden. Vele multinationals kennen hier een vestiging. De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en de Rotterdam School of Management (RSM) staan hoog aangeschreven internationaal.Rotterdam is dus een stad met (inter)nationale allure. Voor een organisatie die (inter)nationaal producten en diensten aanbiedt, maakt het veel logica, om een telefoonnummer te hanteren behorende tot deze stad.


Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een half miljoen mensen telt een sterke aantrekkingskracht: 010 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd. Sommige inwoners gaan zelfs zover om deze code te laten tatoe√ęren. Door een 010 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toon je op een van de meest krachtige manieren je bedrijfsbinding met de regio Rijnmond. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan jouw bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 010 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !Waarom zou ik een 010 nummer registreren bij Belfabriek?Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 010 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 010 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app¬†voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in Nederland. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in Nederland die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 ! Of leg direct je eigen 010 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: