Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is een 010 netnummer?

Gepubliceerd in Servicenummers

Netnummer 010: welke stad?

Het kengetal 010 hoort bij Rotterdam. Het netnummer 010 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes, namelijk, Berkel en Rodenrijs, Maasland, Bergschenhoek, Bleiswijk, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, Schiedam, de Albrandswaard, Poortugaal, Hoogvliet, Capelle aan den IJssel, Pernis, Vondelingenplaat en de Botlek

Hoe komt Rotterdam aan het nummer 010?

Lees meer over de origines van het Rotterdamse 010 nummer. Er zit geen speciale betekenis achter dit nummer. Het is eigenlijk bij toeval toegekend aan Rotterdam. Rotterdam was net wat sneller dan andere steden destijds bij de omzetting van langere naar kortere kengetallen. Zodoende kon zij als eerste "nul tien" claimen.

Wat kost het om naar een 010 telefoonnummer te bellen?

010 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer.

Hoe kan ik een 010 nummer identificeren (naam bij nummer vinden?)

Voor dit doeleinde kunt u onze nummer zoekmachine benutten die wij kosteloos en vrijblijvend aanbieden voor alle soorten Nederlandse telefoonnummers waaronder dus 010 telefoonnummers. Het werkt niet veel anders dan andere zoekmachines, u voert het nummer in, klikt op de oranje knop 'zoek', en krijgt een zoekresultaat geretourneerd met daarin overzichtelijk de meest belangrijke gegevens. Wie of welke partij zit er achter dit 010 telefoonnummer, en ook andere wapenfeiten zoals sinds wanneer is dit telefoonnummer al actief. Het KvK-nummer van de partij in kwestie. En waar deze instantie gevestigd is.

Kan ik ook een 010 nummer registreren?

Jazeker, u kunt eenvoudig online een 010 nummer aanvragen via Belfabriek. Ook wanneer u strikt genomen niet binnen de stad gevestigd bent. Zelfs wanneer u opereert vanuit bijv. Texel of het buitenland is dit mogelijk. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kunt u waar ook ter wereld een 010 telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding, mits u verbonden bent met een gedegen internet verbinding.

Waarom een Rotterdam telefoonnummer kopen?

Rotterdam is de tweede grootste gemeente van Nederland. De grootste haven van Europa is hier te vinden. Vele multinationals kennen hier een vestiging. De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en de Rotterdam School of Management (RSM) staan hoog aangeschreven internationaal.

Rotterdam is dus een stad met (inter)nationale allure. Voor een organisatie die (inter)nationaal producten en diensten aanbiedt, maakt het veel logica, om een telefoonnummer te hanteren behorende tot deze stad.

Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een half miljoen telt, een sterke aantrekkingskracht: 010 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd. Sommige inwoners gaan zelfs zover om deze code te laten tatoeëren. Door een 010 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toont u in een van de meest krachtige manieren uw binding met de regio Rijnmond. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan uw bedrijfsimago. En vergis u niet, ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 010 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van uw organisatie. Het nummer komt terug op uw visitekaartje, wellicht uw auto van de zaak, uw pand, uw website, enzovoort.

Waarom zou ik een 010 nummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kun u bij Belfabriek zelf uw eigen 010 nummer kiezen. Dit kan een mooi, makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor. In principe zijn alle mogelijke nummers mogelijk, mits nog niet vastgelegd.

Verder voordelen van het registreren van een 010 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Onbeperkt aantal gebruikers: al uw medewerkers kunnen gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op uw mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn. U kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Eenvoudig een zakelijk of regionaal nummer koppelen/doorschakelen naar smartphone of tablet.

  • Vast tarief: 22,50 euro per maand.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 0800-235 3227!

Gerelateerde artikelen: