Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is een 070 netnummer?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Netnummer 070: welke stad?

Het kengetal 070 hoort bij Den Haag. En een aantal andere gemeentes waaronder Leidschendam, Rijswijk (Zuid-Holland), Voorburg, Wassenaar.

Hoe komt 's-Gravenhage aan het nummer 070?

Lees meer over de geschiedenis van het Haagse 070 nummer. Er zit geen speciale betekenis achter dit nummer. Het is eigenlijk bij toeval toegekend aan Den Haag.

Wat kost het om naar een 070 telefoonnummer te bellen?

070 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer.

Hoe kan ik een 070 nummer opzoeken (eigenaar bij nummer vinden?)

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken met de openbare database van alle soorten Nederlandse telefoonnummers waaronder 070 telefoonnummers. Het werkt niet veel anders dan andere zoekmachines: je voert het telefoonnummer in, klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 070 telefoonnummer en ook: sinds wanneer is dit telefoonnummer toegekend. Het KvK-nummer van de eigenaar, alsmede de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek.

Kan ik ook een 070 nummer registreren?

Jazeker, je kunt eenvoudig online een 070 nummer aanvragen via Belfabriek. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kan je waar ook ter wereld een 070 telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding wanneer je verbonden bent met een goede internet verbinding.

Waarom een Den Haag telefoonnummer kopen?

Den Haag is de op twee na grootste gemeente van Nederland. Het is de residentie van het Koninklijk Huis, de Rijksoverheid, het Parlement, Nationale en Internationale Gerechtshoven en vrijwel alle Ambassades en Ministeries.

Den Haag is een stad met internationale allure. Voor een organisatie die (inter)nationaal producten en diensten aanbiedt is het 070 nummer een mooi nummer om te gebruiken. Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een half miljoen inwoners telt een sterke aantrekkingskracht: 070 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd. Sommige inwoners gaan zelfs zover om deze code te laten tatoeëren. Door een 070 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toon je op een van de meest krachtige manieren je bedrijfsbinding met de regio Rijnmond. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan jouw bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 010 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !

Waarom zou ik een 070 nummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 010 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verder voordelen van het registreren van een 010 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Collega's kunnen ook gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op je mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn. Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: