Heet uw bellers professioneel welkom

Meldtekst

Lees deze white paper om te zien hoe u met de eenvoudig te gebruiken Meldtekst functie al uw bellers professioneel te woord staat. Meldteksten kunnen door u zelf ingesproken worden, of door een professionele stem-acteur.

Zorg voor een snelle verwerking van gesprekken met intelligente routeringen

Een vriendelijk keuzemenu

Uw bellers willen zo snel mogelijk geholpen worden. Lees in deze white paper hoe u eenvoudig kunt doen met een keuzemenu.

Netnummer routeringen

Lees hoe u binnenkomende gesprekken automatisch kunt routering op basis van de locatie van de beller. Zo helpt u bellers op regionaal of plaatselijk niveau.

Postcode routeringen

Lees hoe u binnenkomende gesprekken eenvoudig op verschillende eindbestemmingen kunt afleveren op basis van de postcode van de beller.

Geavanceerde virtueel callcenter routeringen

Zie hoe u, geheel automatisch, uw bellers eerlijk en gelijkmatig verdeeld over beschikbare medewerkers, óf gebruik maakt van boxnummers om bellers direct één van uw medewerkers te laten kiezen.

Het virtueel callcenter wordt ook wel carrousel genoemd.
 
Tijd/Datum routeringen

Lees hoe u bellers ook buiten kantooruren of in het weekend slim doorschakelt. U geeft zelf aan op welke dagen en tijden gesprekken op andere eindbestemming afgeleverd moeten worden.

Mis geen gesprek

Keurige wachtrij

Lees hoe u ook bij onverwachte pieken bereikbaar blijft.
Uw eerste-lijn opvang is de wachtrij. Bellers worden keurig aan de lijn gehouden tot er een medewerker vrij is.

Stand-by medewerkers

Zou u niet de beschikking willen hebben over een klein leger aan medewerkers die op een "as-needed" basis automatisch aan de poel beschikbare medewerkers kunnen worden toegevoegd?
Dat is precies wat de Overloop functie voor u kan doen. Lees meer over deze functie in onze white paper.

Digitaal antwoordapparaat

Mis nooit meer een gesprek. In deze white paper leest u hoe u ook gesprekken die binnenkomen op een moment waarop u de beller even niet te woord kunt staan, toch professioneel kunt afhandelen.