Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Zakelijk 06 nummer

Een zakelijk 06 nummer? Het lijkt een oxymoron, ofwel twee begrippen die elkaar uitsluiten. Immers associëren we in Nederland een 06 nummer niet met de privé sfeer?

Wat nu als het mogelijk is om een professioneel zakelijk 085, 088, 0800, 0900, lokaal netnummer (010, 020, enz.) of zelfs buitenlands telefoonnummer te gebruiken via een mobiel toestel. Dus wel de lusten, niet de lasten van een zakelijk telefoonnummer?

De voordelen van zakelijke nummers doorschakelen

Over uw eigen zakelijke telefoonnummer wilt u maximale controle hebben. 

Met de functie direct doorschakelen zorgt u ervoor dat bellers altijd direct op het juiste toestel terechtkomen.


Overal bereikbaar

Waar u zich ook bevindt, met onze apps verandert u eenvoudig en direct de eindbestemming van uw telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met u mee

Omdat uw zakelijke nummer geen fysieke lijn meer is en u met direct doorschakelen zelf bepaalt waar u bereikbaar bent, behoudt u ook bij een fysieke verhuizing gewoon uw huidige telefoonnummer.


Groeit met u mee

Uw organisatie kan met een gerust hart groeien. U kunt uw telefoonnummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden en nieuwe schakelingen maken om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden biedt u de grootste klantvriendelijkheid.

Zakelijk 06 nummer alternatieven

Door een zakelijk telefoonnummer door te schakelen, kunt u profiteren van het beste van beide werelden: een professioneel nummer, met de wendbaarheid van een mobiel toestel.

Dag werken in de homeoffice? Geen probleem. En dankzij de vooraankondigingstoon kunt u zakelijke binnenkomende oproepen onderscheiden van die van persoonlijke aard.