Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Zakelijk 06 nummer

Een zakelijk 06 nummer? Vandaag nog geregeld als jij dat wilt !

Wat nu als het mogelijk is om een professioneel zakelijk 085, 088, 0800, 0900, lokaal netnummer (010, 020, enz.) of zelfs buitenlands telefoonnummer te gebruiken via een mobiel toestel.

De voordelen van zakelijke nummers doorschakelen

Over jouw eigen zakelijke telefoonnummer wil je maximale controle hebben. 

Met de functie direct doorschakelen zorg je ervoor dat bellers altijd direct op het juiste toestel terechtkomen.


Overal bereikbaar

Waar je je ook bevindt, met onze apps verander je eenvoudig en direct de eindbestemming van jouw telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met je mee

Omdat jouw zakelijke nummer geen fysieke lijn meer is en je met direct doorschakelen zelf bepaalt waar je bereikbaar bent, behoudt je ook bij een fysieke verhuizing gewoon jouw huidige telefoonnummer.


Groeit met je mee

Jouw organisatie kan met een gerust hart groeien. Je kunt je telefoonnummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden en nieuwe schakelingen maken om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden biedt je de grootste klantvriendelijkheid.

Zakelijk 06 nummer alternatieven

Door een zakelijk telefoonnummer door te schakelen, kun je profiteren van het beste van beide werelden: een professioneel nummer, met de wendbaarheid van een mobiel toestel.

Een dag werken in de homeoffice? Geen probleem. En dankzij de vooraankondigingstoon kun je zakelijke binnenkomende oproepen onderscheiden van die van persoonlijke aard.

Gelukkige Belfabriek klanten: