Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Zakelijk telefoonnummer op mobiel [How to]

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Als ambitieuze zakelijke ondernemer is het steeds belangrijker om altijd bereikbaar te zijn. Door ook buiten kantooruren bereikbaar te zijn is de kans aanzienlijk kleiner om een lead te missen. Tegenwoordig is het steeds makkelijker en wordt het ook steeds meer verwacht om op wisselende tijden bereikbaar te zijn. De mobiele telefoon was hiervoor een goede oplossing, maar brengt ook een onbedoeld minder professioneel imago met zich mee. De Belfabriek biedt de mogelijkheid om een vast nummer te hebben zonder vastgeketend te zitten aan een vaste lijn op een vast adres. Dit geeft de professionele look van een regulier nummer met de flexibiliteit van een mobiel nummer, het beste van twee werelden.

Met het virtuele bedrijfsnummer dat te verkrijgen is via de Belfabriek kunnen alle gesprekken die binnenkomen doorgeschakeld worden naar verschillende locaties. Dit kan een vaste lijn zijn waar de gesprekken op binnenkomen, maar ook een mobiele telefoon. Via een app, die in eigen beheer is, kan het virtueel nummer eenvoudig op elk willekeurig moment doorgeschakeld worden naar een andere locatie. Grote en kleine bedrijven maken gebruik van de ‘direct doorschakelen’ functie vanwege het gemak dat het met zich meebrengt. Er zijn eenvoudig uitbreidingen en verschillende schakelingen mogelijk waardoor ook startende ondernemers direct gebruik kunnen maken van deze functie. De functie wordt zorgvuldig geprogrammeerd door flexibel gebruik te maken van verschillende netwerken en toestellen.

Het brengt vele voordelen met zich mee en de controle van het bedrijfsnummer is volledig in eigen beheer. Met de direct doorschakelen functie is het mogelijk om overal bereikbaar te zijn, ook onderweg. Via een eenvoudige app (beschikbaar voor iPhone en Android toestellen) is het mogelijk om zelf in te stellen waar de gesprekken binnen moeten komen. Het nummer dat de klanten bellen verandert nooit, de eindbestemming wel. De gesprekken kunnen binnen komen op kantoor, een mobiele telefoon of thuis op een vaste lijn. Het is zelfs mogelijk om de gesprekken binnen te laten komen in een callcenter in binnen- of buitenland.

Het nummer verhuisd automatisch mee, ook in het geval van een fysieke verhuizing. Hier komt geen papiermolen meer aan te pas en is eenvoudig te regelen via de app.

Het telefoonnummer is uit te breiden wanneer de organisatie groeit. Er zijn eenvoudig nieuwe te maken die ervoor zorgen dat er snel meerdere bellers te woord gestaan kunnen worden.

Al deze voordelen bij elkaar leiden tot een goede service naar klanten toe die daarna weer kunnen leiden tot meer en/of betere verkopen.

Alle nummers komen automatisch met verschillende extra functies, die gratis zijn inbegrepen. Deze functies helpen mee aan het klantgericht afhandelen van het telefoonverkeer binnen de bedrijfsvoering. Hierbij is te denken aan een welkomstboodschap of melding met hierin bijvoorbeeld de openingstijden of andere belangrijke informatie.

Daarnaast is het mogelijk om gesprekken op te nemen voor een later moment. Deze opnames worden daarna als geluidsbestand verzonden naar een geregistreerd e-mailadres.

Tot slot is het mogelijk om de beltonen voor zakelijk en privé afzonderlijk van elkaar in te stellen. Hierdoor is direct te horen of een binnenkomend gesprek zakelijk of privé is. 

Vanaf nu is het niet meer nodig om mobiele nummers te registreren om buiten kantooruren bereikbaar te zijn. De direct doorschakel functie met eenvoudig te bedienen app biedt een oplossing voor elke ambitieuze ondernemer. Het is zelfs zo makkelijk gemaakt om overal zakelijk bereikbaar te zijn dat het virtuele nummer dat aangevraagd wordt al binnen een werkdag actief is.

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: