Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Alles-in-1 zakelijke telefonie oplossingen

Laat uw medewerkers overal zakelijke telefoongesprekken ontvangen:

thuis en op kantoor.

Bestel

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Ontvang en maak zakelijke gesprekken op uw bestaande mobiele telefoons

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet uzelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Het meest complete pakket voor de zakelijke gebruiker

Op Elke Locatie

Een telefoonsysteem dat werkt op elke locatie - op kantoor en thuis! Een volledige hybride systeem, waarmee u medewerkers op elke mogelijke locatie kunt laten meebellen en gesprekken kunt laten opnemen.

Ontvang het nieuwste telefoontoestel voor op uw bureau

Gebruik uw bestaande mobiele- en vaste telefoons in de belgroep

Ook op uw bestaande PC en Mac kunt u onze software installeren

Installeer onze app op uw iOS of Android toestel

Plug en play: voor 22.00 uur besteld is de volgende werkdag reeds geleverd én actief!

Bestelwijze en proces

U kunt eenvoudig 24 uur per dag, 7 dagen per week uw order plaatsen op onze website.

Telefoonnummers

Afhankelijk van het land en de reeks kunnen wij nummers direct uitgeven en activeren of dienen wij eerst een registratie te voltooien op uw naam bij de relevante overheidsorganisatie.

Telefoontoestellen

Gebruikt u de door ons aanbevolen Yealink toestellen, dan kunnen wij deze voor-configureren voor u. U heeft dan een plug en play ervaring. Voor 22.00 uur besteld is de volgende werkdag reeds geleverd.

SIP accounts

Deze kunt u 24/7 zelf aanmaken en activeren/deactiveren via de webinterface. Zo kunt u eenvoudig accounts aanmaken voor alle devices die u wilt aansluiten.

Een belteam maken met al uw telefoons

Met al uw medewerkers - thuis of op kantoor kunt u eenvoudig een belteam vormen.

Wij hebben meerdere app's waaruit u kunt kiezen zodat u precies de juiste app en functionaliteit krijgt die in uw situatie het handigst is.

Onze oplossingen werken met uw bestaande (mobiele) telefoons en uiteraard ook nieuwe telefoons, die wij desgewenst leveren.

Hardphones worden voor-geconfigureerd vanuit ons eigen warehouse verzonden.

Medewerkers ontvangen download links naar voor-geconfigureerde softphones, naar keuze voor desktop en/of mobiel.

En de apps die u installeert u eenvoudig via een download links naar de betreffende store.

Webinterface

Met de gebruiksvriendelijke en doorontwikkelde webinterface beheert u eenvoudig belangrijke instellingen en contactpersonen binnen het systeem. Wilt u er zelf geen omkijken naar hebben? Bel ons gratis of email onze support medewerkers, zij maken de wijzigingen graag voor u.

Adresboek

Het adresboek is een in de jaren veelgevraagde functie, welke u niet vaak ergens anders tegenkomt. Binnen het adresboek kunt u eenvoudig uw interne en externe contacten invoeren met de bijbehorende telefoonnummers en synchroniseren naar al uw toestellen die binnen uw organisatie in gebruik zijn. Het werkt met zowel de hardphones als de softphones, zo zorgt u ervoor dat iedereen de belangrijkste telefoonnummers binnen handbereik heeft.

Beschikbaarheid

Indien u hiervan gebruikt wenst te maken kunt u de beschikbaarheid instellen van medewerkers. Bij telefooncentrales wordt hier eigenlijk geen rekening mee gehouden (die hoeft alleen maar door te schakelen) maar wat binnen een telefoonsysteem eigenlijk een van de handigste functies is: wie is er bereikbaar en beschikbaar om de telefoon op te nemen? Door eenvoudig een bereikbaarheidsschema in te stellen welke u ook nog eens eenvoudig kunt aanpassen weet ons platform precies naar wie op welk moment een gesprek doorgeschakeld kan worden.

Statistieken

Online statistieken van al uw binnenkomende gesprekken met een heldere interface. Wat zijn de drukste dagen van de week, de drukste tijden op een dag. Hoeveel belletjes ontvangt een filiaal? Wat is de gemiddelde gespreksduur?

De eigenaar/ondernemer of callcenter manager krijgt de belangrijkste gegevens in een handig dashboard aangeboden. En wilt u meer weten, dan download u alle data eenvoudig naar uw computer.

Contactpersonen en afdelingen

Heeft u meerdere contactpersonen die de telefonie beheren binnen uw organisatie? Wilt u bepaalde nummers aan een ander kantoor of afdelingen toewijzen? Of de factuur gesplitst hebben of voorzien van een bepaald kenmerk. U kunt het allemaal eenvoudig doorgeven aan onze administratie.

Ontmoet uw softphone

Bent u een fanatieke Skyper? Of belt u met een ander softwarepakket? Dan weet u al wat een softphone is: een programma waarmee u op de computer kunt bellen. Net als op uw laptop, mobiele telefoon of tablet. Als Windows, Linux, Android of iOS zich er thuisvoelen, is de kans groot dat een softphone werkt. Maar welke kiest u?

Als u gebruikmaakt van ons Telefoonsysteem is de Belfabriek softphone de beste optie. Vooral omdat onze softphone naadloos met het Telefoonsysteem samenwerkt en alle belangrijke instellingen zijn voorgeconfigureerd. Een echte plug & call oplossing, want u hoeft alleen uw wachtwoord in te voeren of een QR code (nieuwe feature!) te scannen om ‘in de lucht’ te komen. Makkelijker kan niet! Ook handig: het adresboek werkt in de softphone omgeving.

Combineren? Geen probleem! Het Belfabriek Telefoonsysteem werkt met softphones, maar ook met een combinatie van softphones, reguliere toestellen en mobiele devices. U bepaalt zelf de ideale opstelling! Wat heeft medewerker X of Y nodig? U geeft het aan. Wij verzorgen de soepele uitrol. Goed om te weten: de softphone is onderdeel van het Belfabriek Telefoonsysteem. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden.

De vijf grootste voordelen

 • Regelmatig nieuwe updates

 • Voorgeconfigureerde oplossing

 • Eenvoudig in te stellen met een QR code

 • Toegang tot centraal adresboek

 • 100 werkplekken? Branding van de softphone is mogelijk!

Uw zakelijke telefoonnummer precies zoals u dat wilt

Registreer uw telefoonnummer bij de Belfabriek en u krijgt de volledige controle over uw zakelijke telefoonnummer dankzij onze handige apps en functies.

U beschikt realtime over de belangrijkste statistieken en past met één klik alle instellingen aan. Overal en altijd.

De heldere verbindingen en tarieven zijn niet de enige redenen waarom ondernemers hun telefoonnummer bij Belfabriek registreren. Met ons royale pakket aan functies krijgt u meer functies die andere providers niet kunnen bieden.

Even belangrijk zijn de vrijheid en de controle die u dankzij onze apps heeft.

Belfilter

Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt u uw toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

Centraal nummer filialen

Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over uw filialen in het land.

Digitaal antwoord apparaat

U hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Direct doorverbinden

Uw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land.

Eindbestemmingen wijzigen

Uw service- of bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de bellers doorverbindt naar uw huidige telefoons, vast, mobiel, VOIP of traditioneel. U kunt deze eindbestemmingen wijzigen wanneer en zo vaak u maar wilt.

Gesprekken opnemen

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een servicenummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door de Belfabriek worden gehost.

Internationale telefonie

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Uw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakelt u bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

SMS tool

Voor korte berichten naar uw klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuurt u deze naar grote groepen? De SMS tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Statistieken

U neemt een servicenummer of bedrijfsnummer vooral om de bereikbaarheid van uw organisatie te optimaliseren. U wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet u of u de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij uw telefoonnummer.

VIP whitelist

Wilt u op uw telefoonnummer louter toegang verlenen tot een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie uw telefoonnummer bedoeld is.

Vooraankondigingstoon

Veel nummereigenaren hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt.

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat u meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vangt u eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat u hoort wanneer u een professionele organisatie belt.

Telefoonnummers

Wij verzorgen de registratie en activatie van telefoonnummers in Nederland. Daarnaast kunnen wij uw organisatie telefonisch bereikbaar maken in het buitenland.

0800

Een 0800 nummer boost het positieve imago van uw organisatie

Mooie nummers:
 • 0800-5533553in winkelwagen
 • 0800-5556665in winkelwagen
 • 0800-5335335in winkelwagen
 • 0800-4555455in winkelwagen
 • 0800-3377733in winkelwagen
Mooie nummers:
 • 0800-UITGANGENin winkelwagen
 • 0800-BIVAKERENin winkelwagen
 • 0800-QUEESTEin winkelwagen
 • 0800-WARENHUISin winkelwagen
 • 0800-SPIERENin winkelwagen
0900

Bepaal zelf het tarief wat de beller aan u betaald

Mooie nummers:
 • 0900-5599559in winkelwagen
 • 0900-5333533in winkelwagen
 • 0900-8777877in winkelwagen
 • 0900-6444644in winkelwagen
 • 0900-7779977in winkelwagen
Mooie nummers:
 • 0900-KALENDEin winkelwagen
 • 0900-JAKARTAin winkelwagen
 • 0900-INTEGERin winkelwagen
 • 0900-JAARGELDin winkelwagen
 • 0900-DONDERENin winkelwagen
088

Uw organisatie bereikbaar onder 1 centraal 088-nummer.

Mooie nummers:
 • 088-3223400in winkelwagen
 • 088-5335700in winkelwagen
 • 088-2332900in winkelwagen
 • 088-3113700in winkelwagen
 • 088-3663200in winkelwagen
Mooie nummers:
 • 088-KRATERSin winkelwagen
 • 088-OPHEFFINGin winkelwagen
 • 088-VITRAGEin winkelwagen
 • 088-PLANEETin winkelwagen
 • 088-JAZZPLAATin winkelwagen
085

Uw organisatie landelijk bereikbaar onder 1 centraal 085-nummer

Mooie nummers:
 • 085-4000183in winkelwagen
 • 085-4003397in winkelwagen
 • 085-4006444in winkelwagen
 • 085-4009876in winkelwagen
 • 085-4007770in winkelwagen
Mooie nummers:
 • 085-4003397in winkelwagen
 • 085-4009876in winkelwagen
 • 085-4000129in winkelwagen
 • 085-4000737in winkelwagen
 • 085-4001158in winkelwagen

Start

€22.50 per maand

2

gebruikers

1

nummer

Vast op mobiel

fair-use bellen en gebeld worden binnen NL

 • Welkomsttekst

 • Voice email

 • 085 of lokaal nummer

Kantoor

€45 per maand

5

gebruikers

1

nummer

Vast op mobiel

Fair-use bellen en gebeld worden binnen de EU

 • Welkomsttekst

 • Wachtrij

 • Keuzemenu

 • Voice email

 • Call recording

 • 088/0800/0900 nummer

 • Medewerker beschikbaarheid app

 • Callcenter app

 • Medewerker app

Enterprise

Bel ons voor een offerte

We bouwen een op maat telefonie oplossing voor u

Onbeperkt aantal gebruikers

Onbeperkt aantal belminuten

Facturatie op maat

 • Softphone’s met bedrijfslogo

 • Eigen apparatuur in uw datacenter, ons datacenter of op uw kantoorlocatie

 • Belfabriek als carrier, uw eigen carrier of buitenlandse carrier

 • 1 land of meerdere landen

Anno 2022 zijn wij niet voor niets marktleider

Lees waarom zakelijk Nederland voor de Belfabriek kiest:

Veelgestelde vragen omtrent zakelijke telefonie

Het korte antwoord is ja, alle bedrijven zullen een hogere productiviteit ervaren met een zakelijke telefonie oplossing. Zeker, sommige bedrijven gebruiken alleen persoonlijke mobiele telefoons voor hun activiteiten. Maar er zijn een aantal problemen waar u tegenaan loopt als u voor deze optie kiest.

Het gebruik van een persoonlijke mobiel voor zakelijke activiteiten kan:

 • Uw bedrijf minder professioneel laten overkomen bij potentiële klanten.

 • Onhandig zijn, vooral als u bedenkt dat uw mobiel niet beschikt over de belangrijkste functies die zakelijke telefonie systemen wel bieden (zoals voicemail naar e-mail, doorschakelen van oproepen en gesprekken opnemen).

 • Een bedreiging vormen voor de veiligheid, vooral als uw persoonlijke mobiele nummer online of op sociale media openbaar wordt gemaakt.

 • Beperkt uw inzicht in de manier waarop uw bedrijf met zijn klanten communiceert. Met een bedrijfstelefoonsysteem kunt u logistiek en verkoopgegevens bijhouden en ook de vaardigheden van uw werknemers op het gebied van klantenservice controleren. Dit is niet mogelijk met mobiele telefoons.

 • Verstoort de balans tussen werk en privé. Het gebruik van mobiele telefoons maakt het moeilijk om te bepalen wanneer u oproepen moet beantwoorden die zakelijk zijn (vooral na kantooruren). Een zakelijke telefoon lost dit eenvoudig op; u kunt automatische doorschakelingen naar de voicemail instellen als een klant toevallig na kantooruren belt. U kunt zelfs een VIP-lijst maken om bepaalde bellers toe te staan op elk moment van de dag contact met u op te nemen.

Onze aanbeveling zou het Kantoor pakket zijn. Deze bevat in principe alle functies die nuttig zijn voor het MKB. Wilt u het eerst op kleinere schaal proberen? Het is ook mogelijk om te beginnen met het Start pakket, en gaandeweg te upgraden naar het Kantoor pakket.

Meerdere winkels/webshops die eigen nummers hebben? Met Belfabriek kunt u alle gesprekken van alle nummers centraal verwerken. Easy does it!

Heeft u al een nummer en bent u op zoek naar een (nieuwe) provider, dan kan dat door eenvoudig door dit online aansluitformulier in te vullen.

Onze medewerkers nemen vervolgens contact met u op om de aansluiting en functies met u door te spreken. Het nummer is doorgaans binnen 5 werkdagen op ons platform actief.

Met een vast lokaal nummer van Belfabriek, profiteert u van het beste van beide werelden: de vertrouwdheid en professionaliteit van een vast nummer i.c.m. de flexibiliteit van een mobiel toestel. Een 06 nummer komt vaak toch amateuristisch over. Met Belfabriek kunt u o.a. een zakelijk 085, 088, 0800 of 0900 nummer vastleggen. Is uw onderneming hoofdzakelijk lokaal actief? Dan kunt u kiezen voor een Rotterdams 010, Amsterdams 020, Utrechts 030, Eindhovens 040, Gronings 050 nummer en alles daar tussenin.

Ja, o.a. Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070, enzovoort. Of zie de lokale nummers pagina voor een completer overzicht. In principe kunnen wij alle mogelijke regionale telefoonnummers vastleggen. Ook wanneer uw bedrijf zich technisch gezien niet binnen de contreien van het betreffende regionummer bevindt. U kunt bijvoorbeeld een 020 nummer aanvragen en beheren of u zich nu in Limburg of de waddeneilanden of zelfs het buitenland bevindt, dat maakt verder niet uit. Ook kunnen wij u helpen aan buitenlandse nummers, denk bijv aan een New York telefoonnummer of een Londen telefoonnummer. In sommige landen zijn er echter strengere eisen van de lokale telecommunicatie autoriteit. In Duitsland bijvoorbeeld, is een fysiek adres, een bezoekadres verplicht om een nummer aanvraag in te dienen. Wilt u bijvoorbeeld een Berlijn 030 nummer kopen? In dat geval moet u reeds over een kantoorpand of ander vestigingsadres bezitten binnen Berlijn. Vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Alle besproken functionaliteiten zoals bijv. gesprekken opnemen, doorverbinden naar een mobiel toestel en keuzemenu's zijn eveneens mogelijk i.c.m. lokale vaste nummers.

Unieke voordelen zakelijke telefonie bij Belfabriek

- Compleet zakelijke telefonie pakket: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android)

- Alle functies die uw zakelijk telefonie verder kunnen professionaliseren zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke professionele zakelijke telefoonnummers gemakkelijk registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070, enzovoort), internationaal (o.a. Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Vast tarief vanaf 22.5 per maand.

- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij uw eerste Yealink zakelijke telefoontoestel, t.w.v. 75 Euro, gratis toesturen. Voor overige bedrijven kan het telefoontoestel vrijblijvend op proef verstrekt worden. Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Een VoIP telefooncentrale installeren wordt daarmee een fluitje van een cent. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de hardphones. Onze experts kennen de telefoon vanbinnen en vanbuiten.

Hoewel de telefoon uitermate gebruiksvriendelijk is, kunt u er van op aan dat onze specialisten u snel kunnen helpen mochten er vragen ontstaan.

De configuratie en verzending van bureautelefoons aan uw werknemers naar de locatie van uw keuze:

Naar het huisadres van de thuiswerker

Naar het hoofdkantoor of verschillende filialen

Naar internationale kantoren

Bestel voor 23:59 uur, en begin morgen met bellen en gebeld worden.

Bestel nu