Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Beste VoIP telefooncentrale ? VoIP centrales vergelijken

Wat is een VoIP telefooncentrale eigenlijk ?

Een voice over IP telefooncentrale is een telefoonsysteem die niet gebonden is aan een kantoorruimte. De centrale bevindt zich in een datacenter waar de koppeling plaatsvindt met de landelijke telefoonnetwerken. Vanuit de VoIP centrale worden dan binnenkomende telefoongesprekken doorgezet naar de aangemelde toestellen op deze centrale van een specie klant. Deze toestellen kunnen vaste toestellen zijn maar ook mobiele toestellen. Omdat de centrale niet meer op kantoor staat maar in een centraal datacenter, is het dus veel flexibeler. Toestellen uit het hele land kunnen zich over Internet aanmelden. De centrale verbind de collega's virtueel, terwijl ze vanuit huis of vanuit verschillende kantoren werken. Het enige dat zij nodig hebben is een internetverbinding en een computer, laptop of smartphone.

De klanten die naar VoIP centrale bellen, zullen geen verschil merken met een traditionele centrale. De bellers worden verdeeld over de beschikbare medewerkers, waardoor wachttijden geminimaliseerd worden. Doordat er bij VoIP bellen geen vaste locatie meer nodig is en je niet meer afhankelijk bent van analoge netwerken, telefoonkabels en telefoonapparatuur, biedt een VoIP centrale een flexibelere en goedkopere oplossing die ideaal is voor kleine en middelgrote ondernemingen !

Alles-in-een Totaalpakket

Bij Belfabriek krijg je service op maat en de beste VoIP oplossing voor jouw bedrijf!

Belfabriek kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden en geeft advies voor de beste telefonie oplossing voor jouw unieke bedrijf. Binnen de enkele VoIP pakketten van Belfabriek zit enig verschil. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een telefoonnummer met een landelijke uitstraling zoals een 085 of een 088 nummer. Ook is het mogelijk om een 0900 of 0800 nummer aan te schaffen. Bij Belfabriek neem je echter niet alleen een telefoonnummer af, maar een totaalpakket. In deze pakketten zitten alle opties voor keuzemenu’s, functies voor het opnemen van gesprekken en diverse doorschakel opties. Door gebruik te maken van de VoIP services van Belfabriek kies je voor kwaliteit, een verbeterde service en de mogelijkheid om te besparen op telecomkosten !

Meest complete pakket aan functies

Wij vinden dit belangrijke functies die standaard op een telefoonnummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij jouw abonnement !

Andere aanbieders van telefoonnummers rekenen extra kosten. Je betaalt bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu en een wachtrij. Ieder van die functies kan dan zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

FunctiesBelfabriekAndere Aanbieder
BelfilterGratisExtra kosten
Centraal nummer filialenGratisExtra kosten
Direct doorverbindenGratisExtra kosten
Eindbestemmingen wijzigenGratisExtra kosten
Gesprekken opnemenGratisExtra kosten
Internationale telefonieGratisExtra kosten
KeuzemenuGratisExtra kosten
Piekverkeer opvangGratisExtra kosten
SMS verzend toolGratisExtra kosten
StatistiekenGratisExtra kosten
Statistieken per e-mailGratisExtra kosten
Text to Speech spraakbotGratisExtra kosten
VIP whitelistGratisExtra kosten
Virtueel callcenterGratisExtra kosten
VoicemailGratisExtra kosten
Vooraankondigingstoon GratisExtra kosten
WachtrijGratisExtra kosten
WebhookGratisExtra kosten
WelkomstmeldingGratisExtra kosten
Maatwerk telefonieGratis & uniekExtra kosten
Totale abonnementskosten / maand45 €€75 tot €150
Alle bedragen zijn exclusief btw

Waarom steeds meer organisaties kiezen voor Belfabriek

De voordelen van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, software voor op de computer of mobiele telefoon, een uitgebreid webportaal, vast-op-mobiel mogelijkheid en gebruiksvriendelijke apps (iPhone, Android);

- Alle functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen;

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig;

- Alle telefoonnummers direct en eenvoudig registreren: 0800/0900/085/088, lokaal (010, 020) en internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Helder tarief vanaf € 22,50 euro per maand !

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij jouw eerste Yealink VoIP telefoontoestel t.w.v. 115 Euro, gratis toesturen (!). Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de bureautoestellen !

FAQ VoIP telefooncentrales

Veelgestelde vragen omtrent VoIP telefooncentrales

Een alles-in-1 VoIP telefooncentrale kost 45 Euro per maand.

Het is mogelijk om o.a. een keuzemenu in te stellen, een telefonische wachtrij en wachtmuziek inschakelen wanneer het druk is, en u kunt gesprekken opnemen met uw VoIP telefooncentrale.

Wat zakelijke telefonie betreft begint de telefooncentrale steeds meer achterhaald te worden. De belangrijkste reden hiervoor is dat er geen fysieke lijnen meer nodig zijn. Met andere woorden, alles kan vanuit de cloud geregeld worden. Daarom is er in principe alleen nog maar een internetverbinding nodig. Een voip dienst opent de deuren voor betere functionaliteit en geeft veel meer schaalbaarheid. Alleen dit al is genoeg om veel bedrijven over de streep te trekken.

Gelukkige Belfabriek klanten: