De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VIP whitelist

Wil jij op jouw zakelijke telefoonnummer alleen toegang verlenen aan een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorg je ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie jouw telefoonnummer bedoeld is.

Met een VIP whitelist kun je een lijst maken van telefoonnummers waarvoor je uitsluitend via dit speciale nummer bereikbaar bent. Alle andere bellers krijgen dan automatisch een melding te horen terwijl je de lijnen vrij houdt voor die ene speciale groep contacten.

Wil je een servicelijn inrichten voor alleen bestaande klanten? Voeg dan deze telefoonnummers toe aan de whitelist. 

Het klinkt misschien een beetje James Bond, maar een VIP routering kan van jouw bijzondere relatie's telefonische VIPs maken !

De voordelen


Exclusiviteit

Met een VIP routering biedt je jouw contacten de speciale behandeling die je wenst. Alleen die nummers die op de lijst staan, hebben toegang tot jouw telefonische dienstverlening.


Beste dienstverlening

Door je uitsluitend op de belangrijkste contacten te focussen, geeft jij hen jouw onverdeelde aandacht en de allerbeste service.


Voor elk type nummer

De VIP routering werkt net als de andere functies van de Belfabriek met elk type nummer: nationaal, lokaal of internationaal.

Stel jouw VIP lijst vandaag al samen !

Neem vandaag nog contact met ons op om je eigen VIP routering te laten activeren en stel jouw eigen VIP lijst samen. Je kunt ons gratis bereiken op 0800-235 3227 !

Tevreden Belfabriek Klanten: