Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles
Vr

Belangrijke klanten telefoongesprek routering

Verleen je telefonische diensten aan een beperkte groep belangrijke klanten? Met een VIP routering zorg je ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie je service bedoeld is.

Belangrijke klanten telefoongesprek routering

Anders dan bij een Belfilter kun je met een VIP routering een whitelist maken van nummers waarvoor je wel bereikbaar bent. Alle andere bellers krijgen dan automatisch een vriendelijk bandje te horen, terwijl je de lijnen vrij houdt voor die speciale groep contacten.

De voordelen


Exclusiviteit

Met een VIP routering biedt je jouw contacten de behandeling die zij verdienen. Alleen de nummers die op de lijst staan, hebben toegang tot jouw telefonische dienstverlening.

Beste dienstverlening

Door je uitsluitend op belangrijke contacten te focussen, geeft je hen jouw onverdeelde aandacht en de allerbeste service.

Voor elk type nummer

De VIP routering werkt, net als de andere functies van de Belfabriek, met elk type nummer: 0800, 0900, maar ook 085 en 088. Zelfs internationale nummers kun je hiermee beheren.

Bouw jouw VIP lijst vandaag al op

Neem vandaag nog contact met ons op om de VIP routering te laten activeren, en stel jouw eigen VIP lijst samen. Je kunt ons bereiken op 0800-BELFABRIEK.

Nog geen klant van de Belfabriek? Je zult onze transparante tarieven en het complete pakket met extra’s waarderen. Kies vandaag nog je eigen 0800- of 0900-servicenummer uit, leg een nationaal 085-nummer vast of registreer een 088-nummerserie.

Volledige Controle

Als ondernemer hoor je over elk onderdeel van je organisatie controle te hebben. Bij de Belfabriek heb je alle gesprekken volledig onder controle. Met real-time belstatistieken en het feit dat alle functie's werken met al je telefoons - vast of mobiel, ISDN of VOIP- heb je altijd volledige controle over je telefonische bedrijfsingang.