Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Goedkope telefooncentrale: hoe vindt je de beste deal?

Gepubliceerd in Servicenummers

Het is voor veel bedrijven lucratief om over te stappen op een VOIP telefooncentrale. Hiermee bel je rechtstreeks vanuit de cloud wat de meeste ondernemingen meer mogelijkheden geeft dan de klassieke telefooncentrale. Mocht je van plan zijn over te stappen op een VOIP aansluiting dan komen daar echter wel wat dingen bij kijken.

Om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijke deal sluit, moet je over een aantal zaken goed nadenken. Want wanneer je een overeenkomst aangaat met de verkeerde voorwaarden kan dit later flink vervelend zijn. Kleine en middelgrote bedrijven groeien vaak snel, daarom is het belangrijk een VOIP telefooncentrale te kiezen die zonder veel problemen met je mee kan groeien. Waar het uiteindelijk om draait is meer flexibiliteit en schaalbaarheid, met nog een aantal andere zaken die je met behulp van VOIP telefonie kunt bereiken.

Hoe kun je de beste deal vinden?

Een groot nadeel van veel partijen die VOIP telefonie aanbieden, is dat het er mooier uitziet dan het uiteindelijk is. Helaas zijn er veel extra functies waarvoor je naderhand extra zal moeten betalen. Denk hierbij aan zaken als een keuzemenu, het automatisch doorschakelen van gesprekken of uitbreiding van het aantal nummers. Wanneer je voor al deze zaken steeds extra moet betalen wordt dat na verloop van tijd aardig vervelend.

In dat geval is Belfabriek een ideale partner. Omdat je hier voor een pakket kiest waar alles bij is inbegrepen, kom je later niet voor allerlei verrassingen te staan. Er komen geen extra kosten bij voor allerlei aanvullende functies waardoor je later veel duurder uit blijkt te zijn. Bovendien is het makkelijk wanneer je groeit en dus later alsnog moet uitbreiden.

Maak de juiste keuze voor VOIP telefonie 

Om de juiste keuze te maken voor een goede VOIP telefooncentrale is het vooral van belang dat je precies weet wat je nodig hebt. Uiteindelijk wil je natuurlijk vooral goedkoper bellen. Daarnaast is het de bedoeling dat je makkelijk nummers toe kunt voegen als dit nodig is, snel kunt doorschakelen naar andere toestellen en weinig kosten hebt als je bijvoorbeeld veel naar het buitenland belt.

Daarom moet je dus goed in kaart brengen hoe je een VOIP telefooncentrale precies gaat gebruiken. Daarna weet je immers precies waar je naar op zoek bent en welke functies er allemaal belangrijk zijn. Met deze informatie in het achterhoofd wordt het stukken makkelijker om een zo goedkoop mogelijke VOIP centrale te kopen.

In een notendop de voordelen voor het kiezen van een cloud telefooncentrale van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android)

- Alle nuttige (optionele) functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Vast tarief van 45 euro/maand.

- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij uw eerste Yealink zakelijke telefoontoestel, t.w.v. 75 Euro, gratis toesturen. Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de hardphones. Onze experts kennen de telefoon vanbinnen en vanbuiten. Hoewel de telefoon uitermate gebruiksvriendelijk is, kunt u er van op aan dat onze specialisten u snel kunnen helpen mochten er vragen ontstaan.

Gerelateerde artikelen: