De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Hoe verhuis ik mijn servicenummer naar de Belfabriek? (image)

Hoe verhuis ik mijn servicenummer naar de Belfabriek?

Gepubliceerd in Telefoonnummers Internationaal Callcenters

Met een royaal pakket aan extra functies en kraakheldere verbindingen is de Belfabriek de logische provider voor servicenummerhouders. Geen wonder dat wij vaak worden gebeld met de vraag: “Hoe kan ik mijn servicenummer verhuizen naar de Belfabriek?”

 

Bezit u al een servicenummer, maar is dat nummer bij een andere aanbieder ondergebracht? Maakt u zich geen zorgen, want dit betekent niet dat u met handen en voeten gebonden bent.

In dit stappenplan leggen wij u uit hoe u uw servicenummer van uw huidige provider verhuist naar de Belfabriek.

1. Zeg op bij uw huidige provider

Om de verhuizing in gang te zetten, dient u hier eerst melding van te maken bij uw huidige provider. Let op: u zegt dus niet uw nummer op, want daarmee riskeert u dat uw nummer onbedoeld wordt afgesloten. U meldt de verhuizing schriftelijk en verzendt deze bij voorkeur aangetekend. Vraag ook aan uw provider hoe lang het duurt voordat uw nummer verhuisd kan worden.

Op die manier heeft uw provider maximale zekerheid dat u de opzegging deed; uw brief en uw handtekening zijn het bewijsmateriaal. Gebruik het liefst ook het originele briefpapier van uw organisatie en zorg ervoor dat degene die het contract met de provider afsloot (of iemand die tekenbevoegd is) de brief ondertekent.

2. Meld uw verhuizing bij ons

Na het versturen van uw opzegging, meldt u uw aanmelding bij de Belfabriek via ons aansluitformulier. Meldt u de verhuizing liever schriftelijk, dan kan dat door dit PDF-document te printen en in te vullen.

Daarna kunt u dit formulier scannen en naar post@belfabriek.nl mailen. Per post naar ons versturen mag ook. Ons adres is:

Belfabriek
Postbus 404
2501 CK
Den Haag

3. Wij verzorgen de rest

Zodra wij het formulier van u ontvangen, nemen wij contact met u op. Wij nemen het verhuistraject van u over en houden u op de hoogte van de vorderingen. Vaak zit er aan de overstap een opzegtermijn verbonden. Als het goed is, heeft u in stap 1 al contact met uw oude provider opgenomen om u te vergewissen van deze termijn.

De Belfabriek richt uw servicenummer perfect in, zodat het vanaf het eerste moment prima bereikbaar is. Bellers merken dan ook niet meer van de omschakeling dan dat u nog beter bereikbaar bent. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice via 0800–BELFABRIEK (0800–235 3227).

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: