De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Belfabriek.nl verbetert toegankelijkheid mobiele gebruikers (image)

Belfabriek.nl verbetert toegankelijkheid mobiele gebruikers

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Dat is prettig, al zeggen we het zelf: de website van de Belfabriek is nu nóg toegankelijker voor mobiele gebruikers.

 

Als provider weten we als geen ander hoe belangrijk mobiele telefoons zijn. De laatste twee decennia zijn we met z’n allen steeds meer mobiel gaan communiceren; niet alleen vanwege de dalende mobiele belkosten, maar ook omdat we steeds vaker mailen, chatten en webbrowsen.

Ook bij organisaties krijgen mobiele telefoons steeds meer voet aan de grond. Virtuele nummers, zoals 0800-, 088- of 085-servicenummers, kunnen namelijk makkelijk doorverbinden naar de mobieltjes van de afzonderlijke medewerkers. Zo hoeven ze niet meer aan hun bureau te zitten om bereikbaar te zijn.

Eigenlijk klinkt mobiele telefoon wat oneerbiedig, want met de smartphones die we tegenwoordig allemaal op zak hebben, kunnen we heel wat meer dan bellen. Zo neemt het datagebruik alsmaar toe, wat wij ook merken in de statistieken van onze website. Momenteel is één derde van de bezoekers aan Belfabriek.nl mobiel, waar het enkele jaren geleden nog een verwaarloosbaar percentage was. Dat vroeg om de nodige wijzigingen aan onze website.

Prettiger mobiel lezen

Om het groeiende aantal mobiele bezoekers welkom te heten, hebben we enige veranderingen aan de ‘back-end’ van deze website gemaakt. Deze wijzigingen zijn onzichtbaar voor wie met een desktop computer de site bezoekt, maar des te merkbaarder voor mobiele gebruikers.

Waar mobiele gebruikers in het verleden een miniatuur-versie van de site voor zich kregen, past de site zich nu aan het schermformaat aan. De grootte van de koppen wordt aangepast, tabellen komen onder elkaar te staan in plaats van naast elkaar, en ga zo maar door. Dat voorkomt een hoop inzoomen en het per ongeluk op de verkeerde link klikken omdat de letters zo klein zijn.

In technische termen zeggen we dat deze website nu 'responsive' is.

Smartphones en tablets

Met mobiele gebruikers bedoelen we niet alleen smartphonegebruikers. Wie met een tablet de website benadert, zal merken dat de indeling en lettergrootte zich aanpast. Ook op kleine televisies, sommige laptops, draagbare spelcomputers en PDA’s schikt de indeling van de website zich naar de schermbreedte. Probeer het zelf eens op je mobiele apparaten; en draai dan ook eens het scherm tussen verticaal en horizontaal.

Met deze aanpassing maken wij de website gebruiksvriendelijker voor bezoekers, waarmee het lezen van artikelen en support-documentatie, het registreren van telefoonnummers en het opvragen van onze contactgegevens een stuk makkelijker wordt.

Veilig mobiel telefoonnummers vastleggen

Voor wie vanaf een mobiel of tablet een telefoonnummer wil bestellen, komt de responsive website als geroepen. Omdat de site zich aanpast aan de grootte van uw scherm, is het nu stukken comfortabeler om vanaf de mobiel een nummer vast te leggen in onze online winkel. Omdat wij ook mobiel altijd een beveiligde verbinding gebruiken, zijn ook alle mobiele nummerregistraties bij ons veilig.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: