Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

7 redenen om voor een 088-nummer te kiezen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Als we aan mooie telefoonnummers voor bedrijven denken, schieten ons al snel de servicenummers te binnen. De 0800- en 0900-zakelijke servicenummers en naamnummers zijn algemeen bekend, maar er is een alternatief dat voor sommige bedrijven interessant is: het 088 nummer. In dit artikel belichten we zeven redenen waarom het 088-nummer, dat ook wel een bedrijfsnummer wordt genoemd, uw aandacht verdient.

 

1. Een bedrijfsnummer met een landelijke uitstraling

Vlak na introductie zorgde het 088-nummer voor enige verwarring. Het lijkt immers op een regionummer. Inmiddels is het publiek gewend geraakt aan deze bedrijfsnummers. Grote, landelijk opererende bedrijven en overheidsorganisaties maken hier nu gebruik van. Met een 088-bedrijfsnummer maakt u aan uw (potentiële) klanten duidelijk dat u landelijk actief bent.

2. Voorzie uw bedrijf van een uniform nummer

De OPTA creërde de 088-nummerreeksen in de eerste plaats voor bedrijven met meerdere afdelingen en vestigingen in verschillende plaatsen in het land. Nu vele grote, landelijk opererende bedrijven en overheidsorganisaties gebruik maken van 088-nummers, zien we dat deze nummers ook steeds aantrekkelijker worden voor het midden- en kleinbedrijf. Waarom niet in één keer al uw medewerkers van een uniforme serie nummers voorzien waarbij de laatste twee cijfers bepalen welke collega of afdeling de beller aan de lijn krijgt? Het kan eenvoudig met 088-bedrijfsnummers.

3. In één keer de nummers registreren, activeren en betalen

Anders dan 0800- en 0900-servicenummers, reserveert de OPTA 088-nummers per blok van honderd opeenvolgende nummers. U geeft aan welke van deze nummers u wenst aan te sluiten. Ook het activeren of deactiveren van een nummer binnen de door u geregistreerde serie is eenvoudig. U wordt uitsluitend gefactureerd voor de nummers die u daadwerkelijk gebruikt. Zo heeft u altijd, voor iedereen binnen uw organisatie een passend nummer beschikbaar.

4. Een 088-nummer kan hetzelfde als een servicenummer

De Belfabriek staat bekend om haar vele gratis functionaliteiten. Of u nu servicenummers of 088-bedrijfsnummers bij ons registreert, u profiteert altijd van opties als een wachttekst, keuzemenu, belcarrousel en het ontvangen van voicemail per e-mail. Dit is overigens slechts een kleine greep uit de lange lijst van gratis uitbreidingen. Waar andere aanbieders vaak toeslagen rekenen voor dit soort extra’s, betaalt u bij de Belfabriek altijd het prettig lage maandbedrag van € 45,- per actief 088-nummer.

5. Houd uw kosten in de hand

Met 088-nummers overziet u de belkosten goed. U deelt de kosten met uw bellers, waardoor beide partijen voordelig uit zijn. Bellers betalen het lokale tarief, dat afhankelijk is van hun belpakket en de kosten die hun aanbieders hiervoor rekenen, terwijl u altijd een vast laag bedrag per gesprek en per minuut betaalt.

6. Bellers betalen gunstige tarieven

Bellers weten inmiddels dat bellen naar een 088-nummer nooit meer kost dan een lokaal tarief. Dit geeft zekerheid en schept een gevoel van betrouwbaarheid. Een prima combinatie met de landelijke uitstraling die een bedrijfsnummer u geeft.

7. Een 088-nummer is nog relatief onbekend

Dit kan in uw voordeel spelen, omdat veel van de beschikbare nummers nog niet geregistreerd zijn. Eenvoudig online een 088 nummer aanvragen kan via onze 088-nummershop. Kijk of uw gewenste nummer nog beschikbaar is en registreer vandaag nog, want ook deze nummers worden op een “wie eerst komt, die eerst maalt”-basis geregistreerd.

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: