Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Vaste telefoon op mobiel

Gepubliceerd in Servicenummers

Het telefoonverkeer is voor vrijwel elk bedrijf een van de belangrijkste communicatiekanalen tussen de klant en het bedrijf. De technologie heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgestaan op dit gebied en tegenwoordig zijn er dan ook zeer interessante opties te vinden die het zakelijke telefoonverkeer voor uw bedrijf en uw klanten nog efficiënter en beter maakt.

Vroeger werd er vooral gebruik gemaakt van telefooncentrales op locatie waarbij er via een ISDN-oplossing kabels door het hele bedrijf getrokken dienden te worden. Tegenwoordig kunnen vaste telefoons ook worden doorgeschakeld naar mobiele apparaten via bijvoorbeeld de zakelijke telefonie mogelijkheden van Belfabriek.

De bedrijfstelefoon doorschakelen naar de mobiele telefoon is ideaal voor een thuiswerksituatie

Belfabriek is een grote aanbieder op het gebied van zakelijke telefonie. Online worden diverse services en diensten aangeboden op dit gebied. De corona pandemie heeft er bij een aanzienlijk aantal bedrijven ontzettend ingehakt en de hele manier van werken is hierdoor ook op de schop genomen. Misschien heeft u en uw bedrijf ook de transitie gemaakt naar het thuiswerken. De verwachting, is dat er door de meeste bedrijven niet meer teruggeschakeld wordt naar een volledige kantoorbezetting ook wanneer de corona crisis voltooid verleden tijd is.

Het thuiswerken geeft flexibiliteit aan de werknemers en levert ook de ondernemer kostenbesparingen op. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers ook vanuit huis op de mobiele telefoon gebruik kunnen maken van de bedrijfstelefoon, kan een oplossing van de Belfabriek goed van pas komen waarbij de vaste telefoontoestellen op kantoor worden doorgeschakeld naar de mobiele toestellen van de medewerkers thuis.

Privégesprekken onderscheiden van zakelijke telefonie via een simpele toon

De bedrijfstelefoon bedienen met je eigen smartphone is natuurlijk een uitkomst en voorkomt een hoop gedoe. Daarnaast kan ook de bereikbaarheid voor de klant naar het bedrijf aanzienlijk worden uitgebreid, omdat medewerkers niet fysiek aanwezig hoeven te zijn op kantoor om de klanten te woord te staan.

Een van de voordelen van de diensten van de Belfabriek, is de unieke beltoon die ingesteld kan worden wanneer er telefoonverkeer van het bedrijf naar de mobiele telefoon wordt doorgeschakeld. Dit helpt de medewerker de zakelijke binnenkomende telefoontjes te onderscheiden van de privé telefoongesprekken die op hetzelfde toestel binnenkomen.

Gerelateerde artikelen: