De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Dé beste VoIP telefoon: binnen 2 werkdagen op kantoor!

Een voor-geconfigureerde VoIP telefoon: plug & call

Probeer vrijblijvend

Je zakelijke telefoonnummer precies zoals jij dat wilt

Laat ons jouw telefoonnummer inrichten precies zoals jij dat wilt. Je kunt daarna eenvoudig zelf nog aanpassingen doen of door ons laten doen zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Belfilter

Zijn er bellers die je liever niet toestaat een bepaald nummer te bellen, om wat voor reden dan ook? Je kunt ze gemakkelijk blokkeren met de oproepfilterfunctie.

Eindbestemmingen wijzigen

Bellers worden naar al je telefoons doorverbonden: vast, mobiel, VOIP of traditioneel. Je kunt deze bestemming wijzigen wanneer en zo vaak je maar wilt.

Fluistertoon

Veel ondernemers hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt !

Internationale telefonie

Nationaal of in andere landen telefoongesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Jouw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakel je bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

Statistieken

Je neemt een zakelijk telefoonnummer vooral om de bereikbaarheid van je bedrijf te optimaliseren. Je wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet je of je de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij jouw telefoonnummer.

Telefoon doorschakelen

Jouw telefoonnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn of een mobiele telefoon.

Telefoongesprekken terugluisteren

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een zakelijk nummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door Belfabriek worden gehost.

Text to Speech Spraak Bot ✨

Laat de computer jouw tekst uitspreken. Het is niet van een echte stem te onderscheiden !

VIP whitelist

Wil jij op jouw zakelijke telefoonnummer alleen toegang verlenen aan een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorg je ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie je telefoonnummer bedoeld is.

Voicemail

Je hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al jouw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of je om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat jij meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vang je eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het vaak eerste dat je hoort wanneer je een grote onderneming belt. 

Veelgestelde vragen omtrent VoIP telefoons

U kunt een VoIP telefoon zoals de Yealink T-43U SIP gebruiken als een gewone telefoon! In principe werken VoIP telefoons net als traditionele telefoons. Maar in plaats van verbinding te maken via een telefoonlijn, maken ze verbinding via het internet.

Om een VoIP telefoon te laten werken, heeft u een modem en router nodig, die deel uitmaken van de bestaande internetinstallatie. Meer dan dat is er niet nodig. Gebruikers voeren gesprekken vanaf elk apparaat waarop de belsoftware is gedownload of de app is geïnstalleerd. Dit toestel kan een smartphone, laptop of desktop zijn. U kunt ook bellen vanaf een VoIP telefoon zoals de Yealink T-43U. In dat geval zal u een "plug & call" ervaring hebben. U sluit de telefoon aan, en vervolgens zal deze zichzelf installeren, configureren en aanmelden. Een geen omkijken oplossing dus!

Een VoIP telefoon kan niet werken zonder een internetverbinding. VoIP telefoongesprekken worden gevoerd via het internet, in plaats van via analoge telefoonlijnen. Dat betekent dat als de internetverbinding wegvalt, ook de mogelijkheid om te bellen wegvalt.

VoIP telefoons hebben meestal handsets, ontvangers, luidsprekerlocaties en plaatsing van toetsen waardoor ze fysiek niet te onderscheiden zijn van de zakelijke telefoons die u momenteel gebruikt. VoIP-telefoons gebruiken hetzelfde toetsenbord als vaste telefoons.

Er is niets dat de voordelen van VoIP beperkt tot kantoorgebruik: u kunt een VoIP telefoon ook vanuit uw huis gebruiken, of waar dan ook een gedegen internet verbinding voor handen is.

De configuratie en verzending van bureautelefoons naar de werklocatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van je collega

Naar het hoofdkantoor of verschillende filialen

Naar internationale kantoren

Bestel voor 22:00 uur en begin morgen met bellen en gebeld worden !

Bestel nu

Tevreden Belfabriek Klanten:

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon