De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Telefoonnummer Griekenland Aanvragen

Gepubliceerd in Internationaal

Griekenland is een land met 11 miljoen potentiële klanten. Dat creëert kansen voor internationale ondernemers zoals jij.

Een telefoonnummer in Griekenland is een must als je de Mediterrane markt wilt veroveren. In Griekenland wordt het erg gewaardeerd als men een Grieks telefoonnummer kan bellen.

Wij kunnen een virtueel Griek telefoonnummer voor jou activeren en doorschakelen naar waar jij dat wilt.

Virtueel zakendoen in Griekenland

Het goede nieuws is dat je niet fysiek in Griekenland hoeft te zijn om de telefoon te beantwoorden. De Griekse virtuele telefoonnummers van Belfabriek schakelen namelijk door naar elk gewenst telefoonnummer binnen Europa.

Wat is het telefoonnummer van Griekenland?


Het landnummer Griekenland is +30. Toets als je wilt bellen naar Griekenland eerst +30 in voor het Griekse telefoonnummer. Zo weet het netwerk dat je naar Griekenland wilt bellen.

Wordt je gebeld door iemand uit Griekenland dan zul je ook +30 in het display zien.

Griekenland kent een aantal soorten telefoonnummers. We zullen ze met je doornemen:

Gratis voor bellers: Griekse 800-nummers

Met een 800 nummer in Griekenland kunnen Griekse consumenten jou gratis bellen. Dat is erg servicegericht en de nationale uitstraling zorgt ervoor dat je bellers van Athene tot Thessaloniki trekt.

Lokale Griekse nummers

Je kunt bij Belfabriek ook lokale Griekse telefoonnummers vastleggen, bijvoorbeeld in Athene of Thessaloniki. Deze telefoonnummers hebben een sterk regionaal of plaatselijk karakter. Dit is vooral geschikt voor bedrijven die een bezoekadres of winkel op 1 locatie in Griekenland hebben.

Geografische Griekse nummers beginnen met het cijfer 2. Er zijn netnummers met een lengte van 2,3 en 4 cijfers. De volledige lengte van een telefoonnummer is altijd 10.

Het netnummer van:

Athene is 21
Lesbos is 2251
Thessaloniki is 231
Corfu is 2661

Griekse mobiele nummers

Een Grieks mobiel nummer begint met een 6.

Nuttige Griekse telefoonnummers

Algemeen alarmnummer: 112
Politie: 100
Ambulance: 166
Brandweer: 199

Veel extra opties inbegrepen

Welk Grieks telefoonnummer je ook kiest: je hebt altijd de beschikking over alle functies zoals telefoongesprekken opnemen, een keuzemenu en een welkomstmelding in de lokale taal.

Let jouw Griekse nummer nu vast

Belfabriek is actief als telecom operator in 14 landen waaronder Griekenland zodat we jou de beste service en techniek kunnen leveren.

Geen wonder dat vele bedrijven hun binnenlandse en internationale nummers bij ons hebben vastgelegd. Wil jij ook profiteren van de vele voordelen registreer dan jouw Griekse nummer vandaag nog.

Veelgestelde vragen


Het landnummer of de landcode van Griekenland is +30. Bel je een Grieks telefoonnummer zet dan eerst +30 voor dit telefoonnummer.Je kan binnenkomende oproepen doorschakelen naar elk telefoonnummer en elke locatie binnen Europa. Grieken kunnen jouw bedrijf zo tegen lokaal tarief bellen terwijl je zelf in het buitenland zit.Wij hebben doorgaans binnen 1 werkdag een Grieks telefoonnummer voor jou actief.

De landcode van Griekenland is +30. Als je dit in je telefoondisplay ziet heeft iemand uit Griekenland jou gebeld.Wij leveren de gesprekken af op de locatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van collega's

Naar verschillende kantoren

Naar verschillende landen

Beantwoord gesprekken waar jij wilt !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: