Betaalde nummers in het Verenigd Koninkrijk

Een perfect informatienummer met een vast, laag beltarief
  • Wijzig de belkosten wanneer u wilt
  • Voorkom niet-serieuze bellers
  • Extra inkomstenbron

Waarom een betaald nummer in het Verenigd Koninkrijk aanvragen?

Betaalde informatienummers in het Verenigd Koninkrijk kunnen verschillende netnummers hebben. Het netnummer bepaalt wat het maximale beltarief is dat u mag rekenen.

Betaalde servicenummers met een 084-netnummer, hebben een beltarief tot 7p per minuut, terwijl 087-servicenummers een tarief tot 13p per minuut in rekening mogen brengen.

Servicenummers met een 090 of 091-netnummer kunnen een beltarief tot £3,60 per minuut hanteren.

Een betaald Brits servicenummer is een perfecte oplossing om uw klanten in het Verenigd Koninkrijk te bedienen.

Uw betaalde nummer in het Verenigd Koninkrijk kan worden doorgeschakeld naar elke bestaande telefoon, of dat nu vast, mobiel of VoIP is.

Britse betaalde nummers zijn eenvoudig aan te vragen en op te zetten. Een eigen betaalde nummer aanvragen is een voordelige manier om voet aan de grond te krijgen op de Britse markt.

Voordelen van een betaald nummer in het Verenigd Koninkrijk

Beschikbare nummers in
het Verenigd Koninkrijk

Met ruim 65 miljoen inwoners is het Verenigd Koninkrijk een belangrijk exportland voor Nederlandse producten. Vooral Nederlands vlees, groente en fruit zijn er populair. Maar ook in andere industrieën liggen er kansen genoeg; denkt u bijvoorbeeld aan de chemische en farmaceutische industrie, de digitale media en de e-commerce. U zult er een ongeëvenaarde en zeer kosteneffectieve zakelijke omgeving treffen. Dus waarom niet vandaag nog beginnen met uw eigen Britse nummer?
  • Nummers uit voorraad direct beschikbaar
  • Doorschakelen binnen het Verenigd Koninkrijk, naar Nederland of elders in de EU mogelijk
  • Wijzig instellingen snel online
  • Uitgebreid pakket extra functies tot uw beschikking

Lees alles over de vele extra functies.

Bekijk een demonstratie van het controle paneel.

Tarief

€45,-

per maand

Kosten: vanaf 8ct/min binnen het Verenigd Koninkrijk, 10ct/min daarbuiten, plus 6 ct per gesprek
Aansluitkosten éénmalig €90

Meest complete pakket aan functies

Andere aanbieders van betaalde servicenummers in het Verenigd Koninkrijk rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Volledige Controle

Als manager hoort u over elk aspect van uw organisatie controle te hebben. Om dat te kunnen doen, heeft u alle informatie op tijd nodig. Bij de Belfabriek heeft u de teugels in handen. Met real-time belstatistieken en de mogelijkheid om zelf uw eindbestemmingsnummer of uw nummerinstellingen te kunnen wijzigen, heeft u altijd volledige controle over uw servicenummer.

Realtime statistieken
Ontdek trends
Volledige controle
Instellingen wijzigen
Voice e-mail
Realtime statistieken

De grafische weergave van statistieken en de overzichtelijke top 10-lijsten worden constant bijgehouden. U ziet op dit moment wat er op de afdeling gebeurt.

Ontdek trends

Analyseer gesprekken op basis van gespreksduur, het aantal gesprekken of de drukste dagen. Aan de hand van deze trends past u met een gerust gevoel uw bezetting aan.

Altijd volledige controle

Waar u ook bent en hoe laat het ook is, via uw online dashboard schakelt u functies in of uit, of wijzigt u instellingen

Wijzigingen meteen actief

Bij de Belfabriek voeren wij veranderen vrijwel direct door. Zo kunt u altijd op tijd inspringen op bijvoorbeeld grote drukte.

Overal voicemail beluisteren

Da’s handig: ontvang voicemail per e-mail, zodat u direct na de drukte of na sluitingstijd actie kunt ondernemen.